The Sims 4, Pc ve Mac İçin Duyuruldu - Son Dakika
Teknoloji

The Sims 4, Pc ve Mac İçin Duyuruldu

The Sims 4, Pc ve Mac İçin Duyuruldu

Önceki serileriyle oldukça popüler hale gelen Sims serisinin yeni oyunu The Sims 4, 2014'te PC ve Mac için gelecek.

06.05.2013 23:30

Emre Çetinkaya - - Electronic Arts'ın dağıtımını yaptığı, Maxis tarafından da yayımlanan strateji-hayat simülasyonu oyunu Sims oyuncularına güzel haberler var. Geçtiğimiz günlerde birçok söylentisi ortaya çıkan Sims serisinin yeni oyunu The Sims 4 resmiyet kazandı. Elctronic Arts, The Sims 4'ü resmi blogundan duyurdu.

Resmi blogdan yapılan duyuru ile resmiyet kazanan oyun hakkında pek fazla bilgi vermeyen Electronic Arts, ilk etapta oyunun PC ve Mac için 2014 yılında geleceği bilgisini verdi. Gün içerisinde oyun hakkında yeni bilgiler vermeye devam edeceğini bildiren EA bir de yeni oyunda SimCity'de bulunan ve oldukça eleştiriye sebep olan online DRM sisteminin yer almayacağını açıkladı. Yani artık kullanıcılar oyunu tek kişilik oynarken internete bağlanmak zorunda kalmayacak.

Öte yandan Facebook'taki The Sims Social çok kısa sürede popüler olmuş ve milyonlarca üye kazanmıştı. Ancak EA, Haziran'ın 14'ünde The Sims Social'ı kapatacağını duyurmuştu. The Sims Social'dan sonra bu tarz bir oyun bekleyenler için The Sims 4 iyi bir fırsat olabilir.

Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji The Sims 4, Pc ve Mac İçin Duyuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement