Umbrella Corps Çıkış Tarihi Ertelendi ve Yeni Video Geldi - Son Dakika
Teknoloji

Umbrella Corps Çıkış Tarihi Ertelendi ve Yeni Video Geldi

Umbrella Corps Çıkış Tarihi Ertelendi ve Yeni Video Geldi Filmleri ile oyunları ile bizleri kendine hep hayran bırakmış Resident Evil serisini hatırlayacaksınız. Hatta şimdi Umbrella Corps deyince de hatırlamış oldunuz ( Bilenler için). CAPCOM tarafından geliştirilen yeni oyun Umbrella Corps Resident Evil serisini multiplayer olarak bizlere sunacak.

08.04.2016 09:10

umbrella-corps-cikis-tarihi-ekran-goruntuleri-video-oynanis-fragman-silahlar-inceleme

Umbrella Corps Çıkış Tarihi Ertelendi ve Yeni Video Geldi

Filmleri ile oyunları ile bizleri kendine hep hayran bırakmış Resident Evil serisini hatırlayacaksınız. Hatta şimdi Umbrella Corps deyince de hatırlamış oldunuz ( Bilenler için). CAPCOM tarafından geliştirilen yeni oyun Umbrella Corps Resident Evil serisini multiplayer olarak bizlere sunacak. Yani sadece online olarak oynanacak olan Shooter oyunu halini alacak olan Umbrealla Corps için daha öncesinde sizlere

gibi haberleri paylaşmıştık. Farklı modlar ile gelen oyunda multiplayer kapışmaların dışında zombi akınlarına karşı zor modlarda bulunacak. Serinin sevenlerinin asla yabancılık çekmeyeceği mekanlarda geçecek olan ve Unity oyun motoruyla geliştirilen yapım için yapılan harita tasarımları da geçmiş serilerden alınıyor. Oyun içerisinde giyeceğimiz özel kıyafetler çok önemli. Hem rakip oyunculara hemde yığınla gelecek olan zombilere karşı da büyük etkiye sahip olacak. Bu gün geliştirici ekip üzücü bir haber vermiş olmakla birlikte oyuncular kendi kıyafetlerini, silahlarını ve sevinç hareketlerini nasıl özelleştireceklerini gösteren güzel bir paylaşım yaptı. Oyun içerisinde farklı modlar ile kendinizi üçüncü kişi kamera açısından görüp aksiyonun dibine vurabileceğimiz Umbrella Corps ile ilgili bu özelleştirmelerin de detayları ilgi çekici gözüküyor.

Oyunun çıkış tarihi aslında Mayıs ayı içerisindeydi ve resmi olarak kesinleştirilmişti. Fakat geliştiriciler yeni bir karar ile oyunu ertelediler. Ayrıca bu erteleme ile Umbrella Corps için yeni bir video paylaştılar.

Umbrella Corps çıkış tarihi 21 Haziran 2016 olarak tekrar kesinleştirilmiş durumda. Umarız daha fazla erteleme gelmeden PC ve PS4 için piyasadaki yerini alır.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Umbrella Corps Çıkış Tarihi Ertelendi ve Yeni Video Geldi
Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Umbrella Corps Çıkış Tarihi Ertelendi ve Yeni Video Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement