Uncharted 4, Playstation 4 İçin Listelendi - Son Dakika
Teknoloji

Uncharted 4, Playstation 4 İçin Listelendi

Uncharted 4, Playstation 4 İçin Listelendi

Sony'nin yeni konsolunda bu maceradan bir dilim olmazsa, olmaz!

16.09.2013 11:30

Mahmut Saral - - Sony'nin yeni nesil konsolu Playstation 4, bu yılın sonuna doğru raflarda yerini alacak. Ülkemizde de önümüzdeki yılın ilk günlerinde olması bekleniyor. Birçok açıdan PS3'ten çok daha güçlü olan bu konsol, haliyle çok daha iyi görsellere sahip oyunları oynayabilmemize imkan tanıyacak.

Ödüllü Uncharted serisinin geliştiricisi Naughty Dog, son olarak The Last of US isimli oyunla karşımıza çıkmıştı. Hayatta kalma, gerilim - aksiyon türündeki bu oyun, Sony'nin Playstation 3 platformuna özel olarak satışa sunulmuş ve büyük beğeni toplamıştı. Oyun, ülkemizde de Türkçe altyazı desteğiyle satılıyor. Peki, Naughty Dog bu aralar neler yapıyor?

Gerek Uncharted 3'ün piyasaya sürüldüğü dönemde olsun, gerekse de The Last of US'ın geliştirildiği dönemde, Uncharted 4'e dair söylenti haberler hep vardı. Firmadan konu hakkında doğrulayıcı bir açıklama gelmese de, bu söylentiler sürecek gibi görünüyor.

Ünlü oyun ve oyun ürünleri perakendecisi GameStop'un Almanya sitesi, Uncharted 4'ü Sony'nin yeni konsolu Playstation 4'e özel olarak listeledi. Bu, tabii ki oyunun varlığını kanıtlayan bir detay değil ve yapım firmasıyla bağlantılı bir durum da değil. Ancak, birçok oyun resmen duyurulmadan önce zaten hep bu tip sızıntı ve söylenti haberler gelmiyor mu?

Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Uncharted 4, Playstation 4 İçin Listelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement