Uzay Karanlığında Yeni Savaş - Son Dakika
Teknoloji

Uzay Karanlığında Yeni Savaş

Uzay Karanlığında Yeni Savaş

Halo'nun yaratıcılarından yeni bir uzay serüveni geliyor.

18.02.2013 04:00  Güncelleme: 08:07

Burçin Aygün - - Xbox ve Xbox 360 adlı oyun konsollarında ve daha son ilk ikisi olmak üzere PC platformuna adım atan, son on yılın en güçlü oyun markalarından biri haline gelen Halo başka bir form ve isimde de olsa, size tekrar merhaba diyebilir. Duyurusunun üzerinden uzun bir zaman geçen ve MMO türünde geliştirilen Destiny adlı oyun, her ne kadar Halo ile birebir bağlantıda olmayacak olsa da, türü ve o evreni sevenler için muazzam bir deneyim sunacak.

Bu nesildeki konsollar için geleceği duyurulan çok kişili online oyun, yapımcı Bungie'nin verdiği bilgilere göre yeni nesil oyun konsolları için de piyasaya çıkacak! Bir tür Online-FPS olacak olan yapım, takım arkadaşlarınızla çatışmalara katılabileceğiniz, Space Zombies'e kafa tutup, istediğiniz karakter sınıfını seçerek geliştirmenize olanak sağlayacak.

Halo ile harikalar yaratan geliştiricilerin görev aldığı proje, şaşılmayacak şekilde muhteşem bir atmosfer sunuyor. Beatles'ın eski üyesi Paul McCartney'nin müziklerine imza atacağı Destiny'tin asıl çıkış tarihi ise henüz belirsiz.

Yapıma dair büyük umutlar besleten ilk videoyu ise aşağıdan izlemeniz mümkün.

Burçin Aygün - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Uzay Karanlığında Yeni Savaş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement