Uzaylı Ziyareti Sürpriz Olmaz' - Son Dakika
Teknoloji

Uzaylı Ziyareti Sürpriz Olmaz'

Uzaylı Ziyareti Sürpriz Olmaz\'

Eski ABD Başkanı Bill Clinton uzaylı ziyaretinin sürpriz olmayacağını söylerken, eski Kanada Savunma Bakanı Hellyer 80 çeşit uzaylı ırkı olduğunu öne sürdü.

01.05.2014 11:33
-

Bilim insanları dünya dışı yaşam ihtimalleri üzerine teoriler üretip, evrenin uzak köşelerinde delil arama çalışmalarını sürdürürken, birçok üst düzey yetkili uzaylılar hakkında açıklama yapmaya devam ediyor. Eski ABD Başkanı Bill Clinton, Kanada Savunma Bakanı Paul Hellyer ve Vatikan astronomlarından Guy Consolmagno'nun sözleri ise büyük kurumların dünyadışı ziyaretçilere nasıl davranacaklarını önceden planladığına dair ipuçları veriyor.


Hristiyanlığa davet


Clinton, katıldığı bir talkshowda "Bir gün uzaylılar tarafından ziyaret edilirsek bu benim için gerçekten de sürpriz olmaz. Böyle bir tehdit baş gösterirse dünya halkları kendi aralarındaki çatışmanın ne kadar anlamsız olduğunu görebilir. Bu durum insanları birleşmeye bile itebilir" demişti. Kanada'nın eski Savunma Bakanı Paul Hellyer ise uzaylıların insanoğlunun farkında olduğunu fakat "Ormanları kesen, suları kirleten, okyanuslara zehirli atık bırakan bu yaratıklarla iletişime geçmek istemediklerini" söyledi. Rusya'da yayın yapan Russia Today adlı televizyon kanalına konuşan Hellyer, 80 çeşit uzaylı ırkı bulunduğunu bunların bir-ikisi haricindekilerin yumuşak huylu ve yardımsever olduğunu da söylemişti. Vatikan astronomlarından Guy Consolmagno ise dünya dışında yaşam olması ihtimalinin düşük olduğunu kabul ediyor, fakat olur da uzaylılar dünyayı ziyaret etmeye karar verirse onların da Hıristiyan olabileceklerini söylüyor. İngiltere'de yayımlanan The Guardian Gazetesi'ne bir röportaj veren Consolmagno, zekası, hür iradesi, seçme ve sevme özgürlüğü bulunan her canlının bir ruhu olduğunu ve uzaylı bile olsalar, istedikleri takdirde vaftiz olarak Hıristiyan olabileceklerini söyledi. Vatikan Rasathanesi'nde çalışan Consolmagno'nun bu sözleri Chris Putnam ve Tom Horn adlı iki yazarın kehanetlerinin tekrar gündeme gelmesine neden olmuştu. Horn ve Putnam, Papa Francis'in önümüzdeki yıllarda dünya dışından gelecek bir kurtarıcının Katolik Kilisesi'nin kaderini değiştireceğini açıklayacağını iddia ediyor. Yazarlar, daha önce de Papa Ratzinger'in görevinden feragat edeceğini söylemiş, asırlar sonra ilk kez bir papanın görevi bırakacağını tahmin eden ikili olarak dünyanın dikkatlerini üzerlerine çekmişti.


'Uzay gemisine binmedim'


Uzaylı açıklamalarını dikkate alan politikacılardan biri de Yeni Zellanda Başbakanı John Key'di... Key, kendisine yöneltilen resmi bir dilekçedeki "Uzaylı bir sürüngen ırkına mensup musunuz?" sorusuna "Bildiğim kadarıyla sürüngen ya da uzaylı değilim. Beklenmeyen bir adım attım ve sürüngen olmadığımı hem bir doktora hem de veterinere doğrulattım. Hayatımda hiç uzay gemisine binmedim, uzaya gitmedim ve dilim de normal insanlarınkinden uzun değil" yanıtını vermişti.


'Londra semalarında UFO görüldü' iddiası


İngiltere' nin başkenti Londra'da UFO'ya benzetilen bir cisim kameralara takıldı. Bir görgü tanığı, evinin yakınlarında çektiği videoyu sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki bir sayfada paylaşması üzerine gündeme gelen iddia, uzaylıların dünyaya ziyareti konusunu yeniden gündeme getirdi. Videoda havada hareket eden siyah bir cismin, yaklaşık 5 dakika sonra görüş açısından çıktığı görülüyor.


Astronomlar'Bebek Galaksi' keşfetti


ABD'de Arizona State Üniversitesi'nde görev yapan astronomlar, Uzay Gözlemevi'nden elde ettiği görüntülerle Samanyolu'na benzer genç bir galaksi keşfetti. Yeni oluşmaya başlayan galaksideki gaz bulutlarının yerçekimi etkisiyle yeni tamamlandığı görüldü. Uzmanlar normalde genç galaksilerde yerçekiminin gaz bulutlarını etkilemesi sonucunda fazla türbülansın yaşandığını ancak yeni keşfedilen galakside bu türbülans hareketlerinin çok daha yavaş olduğunu kaydetti.


Kaynak: Sabah




Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Uzaylı Ziyareti Sürpriz Olmaz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement