Xbox One İçin Ön Siparişler Başlıyor - Son Dakika
Teknoloji

Xbox One İçin Ön Siparişler Başlıyor

Xbox One İçin Ön Siparişler Başlıyor

Herkesin merakla beklediği Xbox One için ön siparişler 21 Temmuz 2014 tarihinde başlıyor.

18.07.2014 19:03

Herkesin merakla beklediği Xbox One için ön siparişler 21 Temmuz 2014 tarihinde başlıyor. Birçok konsol oyuncusun sahip olmak istediği cihazı büyük avantajlarla alma fırsatı olacak. Ön siparişe özel olarak 450 TL değerinde sizlere iki oyunla birlikte verilecek. (Hadi yaşadınız konsol oyuncuları,oyunları da kaptınız. Sizden şanslısı yok. )

Geçen yıl Eylül ayında 13 ülkede satışına başlanılan Xbox One, 5 Eylül'den sonra Türkiye'nin de içinde bulunmuş olduğu 29 ülkede kullanıcıları ile buluşacak.  Tüm oyun severlerin merakla beklediği Xbox One için 21 Temmuz – 5 Eylül tarihleri arasında devam edeceği söylenen ön siparişler için kullanıcılarına iki tane paket sunmuş durumda. (Bakalım paketlerin içinde neler var. Siz satın alın oynayın bizde burada çalışalım, hiçte adil değil ama iyi ki ben oyun oynamayı sevmiyorum)

Ön sipariş paketlerinin içinde ise şunlar var…

1. Paket :

Xbox One

FIFA 15

Dance Central Spotlight

Kinect

Kulaklık

Day  1 Özel kumanda

Day  1 Achievement

İlk paketin içinde bunlar vardı. Birde fiyatına bakalım isterseniz  1999 TL . ( Gamerlere göre pek fazla bir fiyat değil. Yani benim düşüncem bu sizlerin düşüncesini bilemem)

2. Paket :

Forza 5

Kulaklık

Kumanda

FIFA 15

İkinci paketin içinde ise bunlar vardı. Fiyatı ise birinci pakete göre biraz daha ucuz. 1599 TL olarak bir fiyat belirlemişler. (Aslında ikinci paket daha iyi ve biraz daha ucuz. Ben şahsen ikinci paketi seçerdim. Sonuçta para gidiyor ama azda olsa fiyat düşüklüğü size bir rahatlık sağlar) Ayrıca bu kampanya ön sipariş için özel olduğu için 21 Temmuz – 5 Eylül arasındadır.

Xbox One oynadığımız oyun ve seyrettiğimiz TV programları arasında sorunsuz geçiş yapabiliyor. Twitch ve Upload Studio gibi programlar ile oyundaki en güzel anlarınızı hem kaydedebilir hem de canlı yayın yapabilirsiniz.

Microsoft Türkiye Genel Müdür Yardımcısı İpek Baykurt, "Xbox One'in ön sipariş için geçerli olan kampanyasının evde, eğlence merkezlerindeki gibi eğlenebileceğiz. Oyun,TV,müzik,Skype ve daha fazlasını tüketicileri ile buluşturacak. Eğlence hayatımızda yeni bir boyut oluşturacak" diye konuştu.

Xbox One, ayrıca Xbox Live Gold üyeliği olan oyuncuların oynamasına imkan sağladığı Free to Play tarzındaki oyunlara da ev sahipliği yapmış durumda.

(Umarız Xbox One kullanırken çok eğlenirsiniz)

Kaynak: TeknoApsis.com

Son Dakika Teknoloji Xbox One İçin Ön Siparişler Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement