Cayman Adaları bayraklı lüks yat Fethiye Limanı'nda akaryakıt ikmali yapıldı - Son Dakika
Turizm

Cayman Adaları bayraklı lüks yat Fethiye Limanı'nda akaryakıt ikmali yapıldı

Cayman Adaları bayraklı lüks yat Fethiye Limanı\'nda akaryakıt ikmali yapıldı

Cayman Adaları bayraklı olan ve 2021 yılında İtalya'da inşa edilen lüks yat, Fethiye Limanı'na yanaşarak tankerlerle akaryakıt ikmali gerçekleştirdi. 70 metre uzunluğundaki yat, Aliağa Rafinerisi'nden getirilen akaryakıtı karadan ikmal etti. Yatta sinema odası, tam donanımlı spor salonu, spa ve geniş güneşlenme terası gibi birçok lüks donanım bulunuyor. 18 kişilik mürettebatın görev yaptığı yatın haftalık kirasının 720 bin avro olduğu belirtiliyor. Yakıt ikmalinin ardından yat, ilçeden ayrılacak.

19.09.2023 14:14

Fethiye Limanı iskelesine bağlanan Cayman Adaları bayraklı 70 metre uzunluğundaki yata, tankerle Aliağa Rafinerisi'nden getirilen akaryakıt karadan ikmal edilmeye başlandı.

İtalya'da 2021'de inşa edilen yat, sinema odası, tam donanımlı spor salonu ve spa gibi birçok lüks donanımı barındırıyor. Bir jakuzi ve konforlu şezlonglarla donatılmış geniş güneşlenme terasına sahip lüks yatta, 18 kişilik mürettebat görev yapıyor. Uluslararası yat kiralama sitelerinde haftalık kirası 720 bin avro olduğu belirtilen yat, yakıt ikmalinin ardından Fethiye'den ayrıldı. - MUĞLA

Kaynak: AA

Son Dakika Turizm Cayman Adaları bayraklı lüks yat Fethiye Limanı'nda akaryakıt ikmali yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement