Bahçelievler'de doğalgaz patlaması sonrası sokak trafiğe açıldı - Son Dakika
Yaşam

Bahçelievler'de doğalgaz patlaması sonrası sokak trafiğe açıldı

Bahçelievler'de meydana gelen doğalgaz patlaması sonucu 3 kişinin hayatını kaybettiği ve 3 kişinin yaralandığı sokak, Bahçelievler Belediyesi ekipleri tarafından temizlenerek trafiğe açıldı. 45 yıllık binadan ise karot örneği alınacak.

28.09.2023 21:23  Güncelleme: 21:30

Bahçelievler'de doğalgaz patlaması yaşanan sokak tekrardan trafiğe açıldı

İSTANBUL - Bahçelievler'de doğalgaz patlaması sonucu 3 kişinin hayatını kaybettiği 3 kişinin ise yaralandığı sokak Bahçelievler Belediyesi ekipleri tarafından temizlenerek trafiğe açıldı. 45 yıllık binadan ise karot örneğinin alınacağı öğrenildi.

Olay, saat 15.00 sıralarında Bahçelievler Şirinevler 7. Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sokak üzerinde bulunan 6 katlı bir binada ilk belirlemelere göre doğalgaz kaynaklı patlama meydana geldi. Patlamada Özgür Çoban, Ömer Özdemir ve Ahmet Bal hayatını kaybetmiş, 3 kişi de yaralanmıştı. İtfaiye ekiplerinin çalışmalarının bitmesinin ardından binanın bulunduğu caddede belediye ekipleri de çalışmalarını tamamladı. Tedbir amaçlı boşaltılan 45 yıllık binadan yarın karot örneği alınacağı ve raporun sonucuna göre binanın yıkılıp yıkılmayacağı öğrenildi. Temizlik çalışmalarının tamamlanmasının ardından cadde ise tekrar trafiğe açıldı.

Bahçelievler\'de doğalgaz patlaması sonrası sokak trafiğe açıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Bahçelievler'de doğalgaz patlaması sonrası sokak trafiğe açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement