Doğan'dan Telekom Müdürüne Ziyaret - Son Dakika
Yaşam

Doğan'dan Telekom Müdürüne Ziyaret

Doğan\'dan Telekom Müdürüne Ziyaret

KOCAELİ(İHA) – İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Türk Telekom Kocaeli İl Müdürü Metin Ay’a ziyarette bulundu.

05.06.2018 09:59

KOCAELİ(İHA) – İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Türk Telekom Kocaeli İl Müdürü Metin Ay'a ziyarette bulundu.

Türk Telekom Kocaeli İl Müdürü Metin Ay makamında İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı ağırladı. Belediye Meclis üyesi Erdoğan Çakır ve Türk Telekom Kurum Destek Uzmanı Gültekin Kılıç da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Doğan, "Kurumlar arası işbirliğine her zaman büyük önem veriyoruz. Telekom Müdürlüğü ile de ortak yaptığımız işler var. Kuruçeşme'de Telekom'a ait bir yer konusunda görüş alış verişinde bulunduk. Bu bölgemizde ciddi bir otopark sorunu var. Bu sorunu çözmek için Telekom'a ait bir yerin devri ile ilgili görüşmeler içindeyiz. Görüşmeler sonuçlandığında Kuruçeşme bölgemizdeki otopark sorununa kadar çözüm bulmuş olacağız" dedi.

Türk Telekom Müdürü Metin Ay da ziyaret için Başkan Doğan'a teşekkür ederek, "Belediyemiz ile ortak yürüttüğümüz çalışmalar var. Bu çalışmalarımızda bizlere verdiği destekler ve yardımlar için başkanımıza teşekkür ediyorum. Kuruçeşme binasında da ortak bir noktaya varabilirsek bu halkımız için güzel bir hizmet olur" diye konuştu.

İzmit Belediye meclisinin Mart dönemi toplantısında Kuruçeşme'de Telekom'un boş bulunan binasının kamulaştırılıp yerine katlı otopark yapılmasıyla ilgili bir madde görüşülmüştü. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Doğan'dan Telekom Müdürüne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement