Safranbolu Belediyesi Gündüz Çocuk Bakımevi öğrencileri karne heyecanı yaşadı - Son Dakika
Yaşam

Safranbolu Belediyesi Gündüz Çocuk Bakımevi öğrencileri karne heyecanı yaşadı

Safranbolu Belediyesi Gündüz Çocuk Bakımevi öğrencileri karne heyecanı yaşadı

Safranbolu Belediyesi Nazmiye Yeşilyurt Gündüz Çocuk Bakımevi'nin öğrencileri, karne töreninde karnelerini Safranbolu Belediye Başkanvekili Kemal Akgül'ün elinden aldı. Akgül, eğitimin önce ailede, daha sonra okulda başladığını belirterek, çocukların her şeyleri olduğunu söyledi. Ailelere ve çocuklara törene katılamayan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse'nin selam ve sevgilerini ileten Akgül, tüm çocukların sağlık, mutluluk ve başarılar diledi.

16.06.2023 15:25

Safranbolu Belediyesi Nazmiye Yeşilyurt Gündüz Çocuk Bakımevi'nin öğrencileri ilk karne heyecanını yaşadı.

Bu yıl nisan ayında hizmete açılan Safranbolu Belediyesi Gündüz Çocuk Bakımevi'nin küçük öğrencileri, karnelerini Safranbolu Belediye Başkanvekili Kemal Akgül'ün elinden aldı. Karne töreninin ardından kısa bir açıklama yapan ve eğitimin önce ailede, daha sonra okulda başladığını belirten Akgül, şunları söyledi:

"Çocuklar bizim her şeyimiz. Malumunuz günümüzde anasınıfları, kreşler eğitime ilk adımda oldukça önemli yer almakta. Belediye Başkanımız Sayın Elif Köse'nin talimatı, değerli bağışçımızın katkıları ile kısa sürede kreşimizi hizmete aldık. Buradaki tüm personelimiz alanında uzman. Yani aileler güven içerisinde çocuklarını emanet ediyorlar."

Ailelere ve çocuklara yoğun programı nedeniyle törene katılamayan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse'nin selam ve sevgilerini de ileten Kemal Akgül, "Her bir çocuğumuzu gözlerinden öpüyor, tüm yaşamları boyunca, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yaşam Safranbolu Belediyesi Gündüz Çocuk Bakımevi öğrencileri karne heyecanı yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement