Topkapı Sarayı'nda Restoran Yangını Sonrası Ziyaretçi Yoğunluğu - Son Dakika
Yaşam

Topkapı Sarayı'nda Restoran Yangını Sonrası Ziyaretçi Yoğunluğu

Topkapı Sarayı'nda bulunan ve restoran olarak kullanılan binada çıkan yangın sonrası restoranda hasar oluştu. Yangının ardından Topkapı Sarayı'na ziyaretçilerin ilgisi devam ediyor. Restoranın çevresi ise brandalarla kapatıldı.

09.07.2023 13:20

Restorandaki yangının ardından Topkapı Sarayı'na ziyaret sürüyor. Yangın çıkan restoranın çevresinin ise brandalarla kapatıldığı görüldü.

Topkapı Sarayı'nın Bab-ı Hümayun Avlusu'nda bulunan ve restoran olarak kullanılan binada saat 02.30 sıralarından bilinmeyen nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın sabaha karşı söndürülürken, restoranda hasar oluştu. Milli Saraylar Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Dış Karakol Binası olarak adlandırılan ve restoran olarak işletilen yapının çatısında çıkan yangına ilk müdahaleyi Saray'da hazır bulunan Milli Saraylar İtfaiye Ekibi gerçekleştirdi. İstanbul İtfaiyesi ekiplerinin hızlı müdahalesi ile yangın 1 saat içinde tamamen söndürüldü. Yangın sonrası restoran binasında maddi hasar oluştu. Topkapı Sarayı'nda müzecilik ve ziyaret faaliyetleri söz konusu olmadan saat 9.00 itibariyle normal şekilde devam edecektir" ifadeleri kullanıldı. Sabah saatlerinde Topkapı Sarayı'na gelenler girişte yoğunluk oluşturdu. Yangında zarar gören restoranın etrafının ise brandalar ile kapatıldığı görüldü.

Topkapı Sarayı\'nda Restoran Yangını Sonrası Ziyaretçi Yoğunluğu
Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Topkapı Sarayı'nda Restoran Yangını Sonrası Ziyaretçi Yoğunluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement