6. Mekanize Piyade Tümen Komutanlığı'ndan Ormancılara Şükran Plaketi - Son Dakika
Yerel

6. Mekanize Piyade Tümen Komutanlığı'ndan Ormancılara Şükran Plaketi

6. Mekanize Piyade Tümen Komutanlığı\'ndan Ormancılara Şükran Plaketi

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın başlattığı “Ağaçlandırma Seferberliği” kapsamında, Adana Orman Bölge Müdürlüğü ve 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanlığı koordinasyonu ile komutanlık yerleşkesi ağaçlandırıldı.

04.04.2014 10:43

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın başlattığı "Ağaçlandırma Seferberliği" kapsamında, Adana Orman Bölge Müdürlüğü ve 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanlığı koordinasyonu ile komutanlık yerleşkesi ağaçlandırıldı.

Köprüköy fidanlığı tarafından "4122 sayılı Milli Ağaçlandırma ve Erozyon Kontrolü Seferberlik Kanunu" kapsamında ücretsiz olarak temin edilen 400 adet Mavi Servi fidanı yerleşke alanına dikildi. 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü dolayısıyla tüm şehitlerimizin anısına yapılan fidan dikiminden sonra 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Bahadır Köse, Orman Bölge Müdürü Abdurrahman Acer ve Fidanlık Müdürü Ali Kişi'ye teşekkür etti. Yerleşke içerisinde yapılan ağaçlandırma çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Köse, Bölge Müdürü Acer ve Fidanlık Müdürü Kişi'ye birer şükran plaketi takdim etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanlığı'ndan Ormancılara Şükran Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement