Abana'da İstihdam Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Abana'da İstihdam Çalışmaları

Abana\'da İstihdam Çalışmaları

Kastamonu Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar, ilçelerinde, istihdam alanı oluşturabilir yatırımların sürdüğünü bildirdi.

25.02.2014 09:53  Güncelleme: 15:05

Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sanayi bölgesinde demir doğrama, mermer ve mobilya atölyelerinin kurulmasının planlandığını ifade etti.

Bölgede inşa edilen döküm atölyesinin de yakında faaliyete geçmesinin planlandığını da belirten eden Oyar, şunları kaydetti:

"Döküm atölyesinin inşaatı bitti. Yatırımcılarımız kısa bir süre sonra ekipmanların kurulumuna başlayacak. Çalışmalar bittiğinde ise 20 kişilik bir istihdam alanı oluşacak. Ayrıca, mobilya, mermer ve demir doğrama atölyelerini yapacak yatırımcılarımız da çalışmalarını sürdürüyorlar. İnşaallah, bu atölyeler birkaç ay içinde tamamlanarak faaliyete geçecek. Bu yatırımlarla da istihdam alanları oluşturulması hedefleniyor."

Oyar, Harmason mevkisindeki fabrika sahasının da sahiplerince değerlendirildiğini belirterek, "Yatırımcılarımız bu alanda tekstil lastiği üretimine başlayacak. Şu an fabrika sahasında tadilat çalışmaları sürüyor. Burada da ilk etapta 20 kişilik bir istihdam oluşturulacak." ifadesini kullandı. - Kastamonu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Abana'da İstihdam Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement