Adana Emniyet Müdürlüğü'nde Terfi Töreni - Son Dakika
Yerel

Adana Emniyet Müdürlüğü'nde Terfi Töreni

Adana Emniyet Müdürlüğü\'nde Terfi Töreni

Adana Emniyet Müdürlüğü'nde bir üst rütbeye yükselen 53 memur için, Fatih Polis Lokali'nde terfi töreni düzenlendi.

20.07.2013 09:14  Güncelleme: 09:16

Adana Emniyet Müdürlüğü'nde bir üst rütbeye yükselen 53 memur için Fatih Polis Lokali'nde terfi töreni düzenlendi.

Törene, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ve Adana İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan'ın yanı sıra çok sayıda polis ile terfi alan memurların aileleri katıldı. Burada konuşan Vali Coş, terfi eden polisleri tebrik ederek, başarılarının bundan sonraki görevlerde de artarak devam etmesini temenni etti.

Vali Coş, önemli olanın rütbe kadar, rütbenin ve makamlarının gereğinin yerine getirip getirmediğinin olduğuna dikkat çekerek, "Eğer bunları yerine getirdiğimizden eminsek, bu konuda kuşkumuz yoksa, vicdanımız tamamdır. O zaman büyük Atatürk'ün ifade ettiği gibi vatana olan sevgimizi, aşkımızı hizmetimiz ile ortaya koymuşuz demektir. Adana polis teşkilatı bir çok önemli görevde vatandaşın huzuru ve güvenliği için olağanüstü gayret sarf ederek, canını dişine takarak her türlü zor şartlar altında vazifesini en iyi şekilde yerine getir" diye konuştu.

Emniyet Müdürü Gürkan ise hukukun üstünlüğünü ve insan haklarına saygıyı esas alan yetişmiş personeli ile bilgi çağının imkanlarını kullanarak bilgiden güç alan, toplumsal değerleri koruyan, dünyadaki gelişmelere açık olan, çağın baş döndüren hızını yakalayan, vatandaşlarına her zaman eşit ve güler yüzle hizmet veren bir teşkilat olarak gururlu olduklarını belirterek, "Polislik mesleği bir disiplin mesleğidir. Terfi başarı, liyakat ve motivasyon demektir. Onun için terfi eden personelimiz onur ve gurur verici yükselişinden dolayı duyduğumuz mutluluğu hep birlikte paylaşıyoruz. Bugün bir üst rütbelere terfi eden personelimizi daha üst rütbelerde görmek bizleri sevindirecek ve gururlandıracaktır" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana Emniyet Müdürlüğü'nde Terfi Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement