Adana'nın Acı Kaybı - Son Dakika
Yerel

Adana'nın Acı Kaybı

Adana\'nın Acı Kaybı

Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İsmail Hakkı Develi, bu sabah saatlerinde evinde geçirdiği kalp krizi sonucu, hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

03.05.2012 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İsmail Hakkı Develi, bu sabah saatlerinde evinde geçirdiği kalp krizi sonucu, hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Adana'nın merkez ilçesi Seyhan'da 'kaymakam' olarak görev yaparken, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine atanan ve yaklaşık 1.5 aydır bu görevini yürüten Develi, bu sabah saatlerinde Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde yer alan Palmiye Sitesi'ndeki evinde aniden fenalaştı. Kalp krizi geçirdiği öğrenilen Develi, olay yerine çağrılan ambulansla BSK Metropark Adana Hastanesi'ne kaldırılırken, yolda yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Develi'nin ölümü ailesini adeta sarsarken, Adanalıları da yasa boğdu.

Öte yandan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İsmail Hakkı Develi, 25 Nisan 2012 tarihinde Adana Kent Konseyi Engelli Meclisi'nce Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda organize edilen 'Down Sendromlu Çocuklarda Kalp Sağlığı' konulu toplantıya katılmış, burada kalp sağlığı konusunda açıklamalarda bulunmuştu.

İSMAİL HAKKI DEVELİ KİMDİR?

1953 yılında Sivas'ta doğan İsmail Hakkı Develi, ilk ve ortaöğretiminin ardından 1976-77 öğrenim döneminde Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi'nden mezun oldu. Sivas Maiyet Memurluğu, Çamardı Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı, Pervari Kaymakamlığı, Çerkeş Kaymakamlığı, Van Vali Yardımcılığı, Bolvadin Kaymakamlığı, Gazipaşa Kaymakamlığı, Çınarcık Kaymakamlığı, Samsun Vali Yardımcılığı, Salihli ve Seyhan Kaymakamlığı ve Adana Vali Yardımcılığı görevlerinin ardından Adana İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak da görev yaptıktı. Daha sonra yeniden Seyhan Kaymakamlığı'na atanan Develi, 1.5 aydan bu yana da Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak görev yapıyordu. Develi, evli ve biri kız, biri erkek

iki çocuk babasıydı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana'nın Acı Kaybı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement