Adana Orman Bölge Yeni Yıla Fidan Dikerek Girdi - Son Dakika
Yerel

Adana Orman Bölge Yeni Yıla Fidan Dikerek Girdi

Adana Orman Bölge Yeni Yıla Fidan Dikerek Girdi

Orman ve Su İşleri Bakanlığının, “Yeni Yıla Ağaç Keserek Değil, Fidan Dikerek Girelim” kampanyası çerçevesinde Adana Orman Bölge Müdürlüğü genelinde 50 bin fidan düzenlenen etkinliklerle dağıtıldı.

03.01.2014 14:35

Orman ve Su İşleri Bakanlığının, "Yeni Yıla Ağaç Keserek Değil, Fidan Dikerek Girelim" kampanyası çerçevesinde Adana Orman Bölge Müdürlüğü genelinde 50 bin fidan düzenlenen etkinliklerle dağıtıldı.

Orman Fidanlık Müdürlüğü tarafından organize edilen fidan dağıtım etkinlikleri, Adana'daki büyük alışveriş merkezleri başta olmak üzere Osmaniye'de ve tüm ilçelerde yapıldı.

Geçen yılın son günlerinde yapılan fidan dağıtımlarına Bölge Müdürü Abdurrahman Acer ve Fidanlık Müdürü Ali Kişi nezaret ederek destek verdi.

İlçelerdeki dağıtımlara kaymakam ve belediye başkanları ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri de katılarak yeni yıla ağaç keserek değil, fidan dikerek girilmesi konusundaki hassasiyetlerini gösterdiler.

Fidan dağıtımı etkinlikleri kapsamında bazı alışveriş merkezlerinde çeşitli ormancılık faaliyetleri konulu resim sergileri ve bilgi merkezleri de açıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana Orman Bölge Yeni Yıla Fidan Dikerek Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement