Aday İşletme Şeflerine Eğitim - Son Dakika
Yerel

Aday İşletme Şeflerine Eğitim

Aday İşletme Şeflerine Eğitim

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'ne yeni atanan aday orman işletme şeflerini ormancılık faaliyetlerine hazırlamak amacıyla hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.

24.10.2013 13:12

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'ne yeni atanan aday orman işletme şeflerini ormancılık faaliyetlerine hazırlamak amacıyla hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından verilen eğitim seminerinde tüm Şube Müdürlüklerinin çalışmaları hakkında eğitim verildi.

Tavşanlı Orman İşletme Müdürlüğü'nde Bölge Müdürü Kenan Eryiğit'in yapmış olduğu açılış konuşmasını müteakip teorik ders programlarına geçildi. Bilahare Emet, Kütahya ve Tavşanlı İşletme Müdürlükleri ormanlarında arazi uygulama programları gerçekleştirildi.

Düzenlenen hizmet içi eğitim semineri Bölge Müdür Yardımcısı Cezmi Özel koordinesinde yapılırken, tüm şube müdürleri kendi şubeleriyle alakalı güncel bilgileri ve uygulamada karşılaşılan sorunların aşılmasında pratik bilgileri verdiler.

Bir hafta teori, bir hafta uygulama olmak üzere 2 hafta süren hizmet içi eğitim semineri sonunda sınav yapıldı.

Bölge Müdürü Kenan Eryiğit, seminer sonunda yaptığı konuşmada, "174 yıllık, köklü, belli oturmuş kural ve kaideleri olan bir Genel Müdürlüğün mensuplarıyız. Kurumsal hedeflerimize ulaşmak ve başarılı olmak için araştırmacı, sorgulayıcı ve objektif düşünen bireyler olmalıyız. Çağımız bilgi çağıdır. Ormancılık çalışmalarında da başarının temeli eğitimdir. Öğrenmenin yaşı ve zamanı yoktur. Bildiklerimizin hocası, bilmediklerimizin talebesiyiz. Bu yüzden başarılı olmak için, teknolojik bilgi ve yeniliklere açık olmak ve sürekli kendini geliştirmek gerekir. Toplum olarak genel sıkıntımız heyecan eksikliği ve planlama-organizasyon bozukluklarıdır. Yapılırken heyecan duyulmayan işler başarılamaz. Elde ettiğimiz tüm başarılarda bu yaklaşımla hizmet vermenin büyük etkisi olduğuna inanıyorum. Seminer programımızın sonunda, Şube Müdürlerimiz tarafından verilen bilgi ve paylaşımların siz aday şeflerimize faydalı olduğuna inanıyorum. Çok büyük bir camiaya katıldığınızın bilincinde 3 değeri asla unutmayalım.Bu teşkilata layık olmanızı, öncelikle eksene koyduğumuz insanımıza ve çalışma objemiz ormanlarımıza hizmet etmenin şuuruyla her zaman dengeli hareket etmeninizi hassaten sizlere hatırlatıyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aday İşletme Şeflerine Eğitim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement