Ahmet Hakan'a Saldırıya Agad'tan Kınama - Son Dakika
Yerel

Ahmet Hakan'a Saldırıya Agad'tan Kınama

Ahmet Hakan\'a Saldırıya Agad\'tan Kınama

Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan, Ahmet Hakan’a yönelik yapılan saldırıya ilişkin bir kınama mesajı yayınladı.

02.10.2015 16:26

Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan, Ahmet Hakan'a yönelik yapılan saldırıya ilişkin bir kınama mesajı yayınladı.

Başkan Aslan, kınama mesajında televizyon programı sonrası evine giderken saldırıya uğrayan Ahmet Hakan'a geçmiş olsun temennisinde bulundu. Halkın gerçekleri öğrenme, haber alma ve bilgi edinme hakkı olan basın özgürlüğüne vurgu yapan Aslan, "Basın mensuplarına yönelik saldırılar da halkın haber alma özgürlüğüne yönelik saldırılardır. Dolayısıyla bu saldırılar doğrudan halka yapılmış bir saldırı olduğu unutulmamalıdır. Meslektaşlarımızın yazdıkları yazı, yorum ve haberler nedeniyle saldırıya uğraması asla kabul edilemez. Yakalanan saldırganların adalet önünde hesap vermesinin takipçisi olacağımızı özellikle vurgulamak istiyorum. Böyle bir saldırıyı tasvip etmiyoruz. Bu saldırılar nereden gelirse gelsin kime yapılırsa yapılsın, bu tür olayları hep birlikte reddetmemiz lazım" ifadeleri yer aldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahmet Hakan'a Saldırıya Agad'tan Kınama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement