Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi'nde Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi'nde Mezuniyet Coşkusu

Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi\'nde Mezuniyet Coşkusu

Necmettin Erbakan Üniversitesi'nde 2012-2013 akademik yılının sona ermesi nedeniyle Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi 1.Öğretim Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.

07.06.2013 16:25

Necmettin Erbakan Üniversitesi'nde 2012-2013 akademik yılının sona ermesi nedeniyle Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi 1. Öğretim Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Prof. Dr. Erol Güngör Konferans Salonun'daki tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Törenin açılış konuşmasını yapan Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hacı Ahmet Özdemir, "İnşallah bundan sonra biz öğrencilerimizi öğretmen olarak, üniversitelerde hoca olarak ve daha başka iş yapan insanlar olarak görmek istiyoruz" dedi.

Prof. Dr. Özdemir, konuşmasında öğrencilere bir sürpriz yaparak Yrd. Doç. Dr. Mustafa Gülcan ve Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Bülbül'ün emekli olduğunu söyledi. Kürsüye davet edilen Yrd. Doç. Dr. Gülcan ve Bülbül'e yaptıkları veda konuşmalarının ardından hizmetlerinden dolayı plaket verildi. Plaket törenin ardından Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümünde okuyan 65 öğrencinin isimleri tek tek okunarak sahneye çağrıldı. Diploma töreninin ardından öğrenciler, mezuniyet sevincini 10'dan geri sayıp kepleri havaya atarak kutladı.

Mezuniyet programına, akademisyenlerin yanı sıra, öğrencilerin aileleri ve öğrenciler katıldı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi'nde Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement