AK Parti Gençlik Kollarından Başkan Yılmaz'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Gençlik Kollarından Başkan Yılmaz'a Ziyaret

AK Parti Gençlik Kollarından Başkan Yılmaz\'a Ziyaret

AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Tarık Kaderli ve yönetim kurulu üyeleri Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

13.05.2014 10:03

AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Tarık Kaderli ve yönetim kurulu üyeleri Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkan Yılmaz, belediye olarak gençlere yönelik yapılan ve yapılacak olan projeleri anlattı. Yılmaz, "Çocuklar ve gençler geleceğimizdir diye yola çıktık. Kültürel ve sosyal programlarda gençliğin yanında olduk. Spor tesisleri ile ilçenin on yıllardır özlenen alt yapı sıkıntılarını giderdik. Her köye spor tesisi yapımına başladık. Uludağ Üniversitesi Gemlik Yerleşkesine yönelik alt yapı ve spor tesisi yatırımlarını sürdürüyoruz. Gemlik'in her bölgesine, her sokağına da çocuk parkı ve spor aletleri koyarak, 7'den 70'e herkesi spor yapmaya, genç kalmaya teşvik ediyoruz." dedi.

AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Tarık Kaderli de gençlik kollarının da her daim çalışmaya hazır halde olduğunu dile getirdi. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Gençlik Kollarından Başkan Yılmaz'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement