AK Parti Giresun Adayı Can: Yepyeni Bir Sayfa Açalım - Son Dakika
Yerel

AK Parti Giresun Adayı Can: Yepyeni Bir Sayfa Açalım

AK Parti Giresun Adayı Can: Yepyeni Bir Sayfa Açalım

AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Yılmaz Can, "Giresun'da medya, sivil toplum örgütleri ve halkımızla yepyeni bir sayfa açalım." dedi.

19.12.2013 14:53  Güncelleme: 15:03

AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Yılmaz Can "Giresun'da medya, sivil toplum örgütleri ve halkımızla yepyeni bir sayfa açalım" dedi.

Giresun Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Belediye Başkan Adayı Yılmaz Can, "Kendi adıma şunu söylüyorum; bu kente kim hizmet edecekse, kim bu kente faydalı olacaksa rabbim onun önünü açık etsin. İlla ben olayım diye bir hırs içinde değilim. Mevlam kabul ederde bu memlekete, bu insanlara hizmet edebilirsem kendimi mutlu kabul ederim. Bu işe de bunun için soyundum. Bu kent her bakımdan hak ettiği yerde değil. Belediye hizmetleri bakımından ortada çok kötü bir tablo var. Bu tablo belki son 40-50 yılın tablosu. Kayırmalar ve güç odakları devreye girdiği için planlamalar tam yapılamamış. Kentin bugün ki hali çok kötü. Cazibesi olmayan bir kent olmuş Giresun. Hep beraber basınıyla, siyasileriyle, sivil toplum örgütleri ile birlikte yeni bir sayfa açalım şu kentin önüne. Bu kentin ortaya konmuş olumlu çabalara, iyi niyetli gayretlere hep birlikte destek olmazsak çıkış yolu göremiyorum. Bu kentin geleceği eğer bu yapılamazsa bu kentin geleceği karanlık" dedi. ( (MB-ÖS-Y) - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Giresun Adayı Can: Yepyeni Bir Sayfa Açalım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement