Akçakoca'da Kız Öğrencilerine Yönelik Yurt İnşaatı Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Akçakoca'da Kız Öğrencilerine Yönelik Yurt İnşaatı Sürüyor

Akçakoca\'da Kız Öğrencilerine Yönelik Yurt İnşaatı Sürüyor

Akçakoca'da faaliyette bulunan İlme ve Kültüre Hizmet Derneği tarafından Osmaniye Mahallesinde kız öğrencilerimize yönelik yurt yapılıyor.

27.05.2014 10:19  Güncelleme: 10:15

Akçakoca'da faaliyette bulunan İlme ve Kültüre Hizmet Derneği tarafından Osmaniye Mahallesi'nde kız öğrencilerimize yönelik yurt yapılıyor.

Akçakoca Osmaniye Mahallesinde inşa edilen ve kabası inşaatı biten yurt inşaatını İlçe Kaymakamı Aykut Pekmez, dernek başkanı Hüseyin Aktürk ile beraber yerinde inceledi. Kız öğrencilere yönelik Kur'an kursu olarak hizmete başlayacak olan yurt ile çevre bölgelerde ilçedeki okullarda okuyacak olan kız öğrencilerin barınma ihtiyaçlarının da karşılanması planlıyor. Yurt inşaatını gezen Kaymakam Aykut Pekmez "Eğitim bir ülkenin en önemli meselesidir. Ancak iyi yetişmiş insan güzüyle ülkeler kalkınabilir. İyi yetişmiş insan derken sadece okulda verilen müfredatın değil, ülkesini, vatanını, toprağını seven, milli ve manevi değerlere sahip, ahlaklı, dürüst bireylerin de anlaşılması gerekmektedir" şeklinde konuştu.

Kaymakam Pekmez yurtta barınacak gençlerin bu vasıfta yetişerek ileride hangi meslekleri yaparlarsa yapsınlar muhakkak ülkeye faydalı kişiler olacağına inandığını dile getirirken, yurt inşaatının da hayırsever vatandaşların katkısıyla en kısa zamanda bitirileceğini umduğunu söyledi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçakoca'da Kız Öğrencilerine Yönelik Yurt İnşaatı Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement