Akdağ, Add'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Akdağ, Add'yi Ziyaret Etti

Akdağ, Add\'yi Ziyaret Etti

KİLİS (İHA) – Bağımsız Türkiye Partisi’nin Kilis Belediye Başkanlığı adayı Av. Mehmet Galip Akdağ, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kilis Şubesi’ni ziyaret etti.

17.02.2014 09:59

KİLİS (İHA) – Bağımsız Türkiye Partisi'nin Kilis Belediye Başkanlığı adayı Av. Mehmet Galip Akdağ, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kilis Şubesi'ni ziyaret etti.

Atatürkçü Düşünce Derneği Kilis Şubesi Başkanı Mehtap Okatan ve dernek üyeleri ile bir araya gelen Kilis Belediye Başkanlığı adayı Av. M. Galip Akdağ, "Atatürk'ün nasıl bir lider olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Atatürk'e karşı olanlar şimdi Genel Başkanımıza da tavır almaya başladılar. Millet olarak bizi bir arada tutan değerlere sahip çıkmamız şarttır. Biz de Kilis'te yaşayan insanlar olarak hiç kimseyi ötekileştirmeden iyi şeyler yapabiliriz" diye konuştu.

ADD Kilis Şubesi Başkanı Mehtap Okatan, BTP'nin ve Kilis Belediye Başkanlığı adayı Av. M. Galip Akdağ'ın yıllardır çizgisini kaybetmediğini ifade ederek, "Bu takdire şayan bir olaydır. Kendisine başarılar diliyor ve Kilis için hayırlı olmasını temenni ediyoruz" dedi. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akdağ, Add'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement