"Ürünlerimizin Pazarı Hazır" - Son Dakika
Yerel

"Ürünlerimizin Pazarı Hazır"

"Ürünlerimizin Pazarı Hazır"

BTP Kilis Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Galip Akdağ, Kilis'in üzüm ve zeytinini kendilerinin pazarlayacağını ifade etti.

12.03.2014 16:54  Güncelleme: 16:55

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Kilis Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Galip Akdağ, Kilis'in üzüm ve zeytinini kendilerinin pazarlayacağını ifade etti.

BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş'ın Rusya ile 4 milyar dolarlık ihracat anlaşması yaptığını dile getiren Akdağ, "Belediye olarak vatandaşımıza mal alım garantisi veriyoruz. Genel Başkanımız Rusya ile 4 milyar dolarlık ihracat yapma hakkı aldı. Hem de daha iktidar olmadan! Belediyeyi kazandığımız zaman başta Kilis'in üzüm ve zeytini olmak üzere birçok tarım ürününü Rusya'ya pazarlayacağız. Artık kimse bin bir emekle ürettiği mahsulünü yok fiyatına satmak zorunda kalmayacak. Rusya'da zeytinyağının kilosu 25 liraya geliyor. Biz Kilis zeytinyağını oraya pazarlayacağız. Başka kimse size bu garantiyi veriyor mu" ifadelerini kullandı.

Tekel'in Kilis'ten taşınacağına dikkat çeken BTP Kilis Belediye Başkan Adayı Akdağ, "Eğer biz belediyeyi kazanırsak ürünümüz değerlenir, yoksa üzüm bağları da sökülür zeytin ağaçları da. Tekel söküldüğünde Kilis üzümü ne hale gelir bir düşünün. Zamanında tekel özelleşecek dedik, şimdi fabrikayı yerinden sökmeye başladılar. Biz üzümün para etmesini istiyorsak BTP'yi seçeceğiz. Biz de üzümü değerlendirmek için meyve suyu fabrikası, gün pekmezi fabrikası, sirke fabrikası kurup işleyeceğiz. Siz yetiştireceksiniz biz pazarlayacağız. Kilit taşlarına 10 trilyon para harcandı. Kilit taşları hurda oldu, ben 10 trilyona 10 fabrika kurarım" dedi. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Ürünlerimizin Pazarı Hazır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement