Akkal'dan Manisa Tso'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Akkal'dan Manisa Tso'ya Ziyaret

Akkal\'dan Manisa Tso\'ya Ziyaret

MHP Manisa Şehzadeler Belediye Başkan Aday adayı Tamer Akkal, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nı (Manisa TSO) ziyaret etti.
Ziyarette MHP Manisa Şehzadeler Belediye Başkan aday adayı Tamer Akkal'a MHP Eski Merkez İlçe Başkanı ve Belediye...

14.11.2013 16:23

MHP Manisa Şehzadeler Belediye Başkan Aday adayı Tamer Akkal, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nı (Manisa TSO) ziyaret etti.

Ziyarette MHP Manisa Şehzadeler Belediye Başkan aday adayı Tamer Akkal'a MHP Eski Merkez İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Engin Uzun, MHP Kadın Kolları Başkanı Hacer Semerci eşlik etti. Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun'la bir araya gelen Akkal, Ticaret Odası'nın kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu belirterek, "Yaşar hocam daha önce bana hocalık yapmıştı. Kendisi bu gün bizleri ağırlıyor. babam da daha önceden Ticaret Odası'nda Meclis Üyeliği görevini yürütmüştü, şimdi ben aynı görevi yürütüyorum. Bu bakımdan Ticaret Odası benim için ayrıca önem arz ediyor. Manisa'da yıllardır yapmış olduğu hizmetlerle ayrı bir önem sahip. Ben aday adayı olarak yaptığım geziler içerisinde Ticaret Odası'nın yeri daha farklı." dedi. Akkal'ın ardından konuşan Coşkun ise kendileri için Akkal'ın da büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek, "Akkal'ın nasıl ki kendi nezninde bizim yerimiz farklıysa, bizim de yerimiz Akkal için çok farklı. Bunu memnuniyetle dile getirebilirim. Engin kardeşimiz de iş ve sosyal yaşantımız da sürekli beraber olduğumuz bir arkadaşımız. Kendimi bir aile mutluluğu içerisinde hissediyorum. Akkal'ın bir aday adaylık süreci var. Bu yolda kendisine başarılar diliyorum. Manisamız için en hayırlısı neyse o olsun." şeklinde kaydetti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akkal'dan Manisa Tso'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement