Alanya'da Beton Fiyatlarının Yükselmesi - Son Dakika
Yerel

Alanya'da Beton Fiyatlarının Yükselmesi

Alanya\'da Beton Fiyatlarının Yükselmesi

ALTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şahin, "Alanya'da metreküpü 120 lira olan betonun metreküpünü 110 liraya çekmeyi başardık" dedi.

17.02.2014 18:15  Güncelleme: 09:21

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahin, "Dövizdeki yüzde 35'lik yükselişe karşın Alanya'da metreküpü 120 lira olan betonun metreküpünü 110 liraya çekmeyi başardık. Böylece fiyat dengesini de yakalayarak adaletsizliği ortadam kaldırdık" dedi.

Alanya Müteahhitler Birliği Başkanı (MÜTBİR) Başkanı Mustafa Küçüker'in kendisini ziyareti sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şahin, ilçede beton fiyatlarındaki bölgesel adaletsizliği sona erdirdiklerini söyledi. Diğer şehirlerde beton fiyatlarına zam yapılırken Alanya'da ise indirime gidildiğini anlatan Şahin, Antalya'da, Kasım ayında metreküp fiyatı 90 liradan satılan betonun 115 liraya kadar çıktığını kaydetti. Şahin, "Dövizdeki yüzde 35'lik yükselişe karşın Alanya'da metreküpü 120 lira olan betonun metreküpünü 110 liraya çekmeyi başardık. Böylece fiyat dengesini de yakalayarak adaletsizliği ortadan kaldırdık" dedi.

Küçüker ise "Şu an fiyatlar daha makul bir seviyede. Maliyetlerin bu seviyeye gelmesi bizler için mutluluk verici. ALTSO'ya ve Şahin'e desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Alanya'da Beton Fiyatlarının Yükselmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement