Alaşehir'de İlk Kez Müzik Sınıfı Açıldı - Son Dakika
Yerel

Alaşehir'de İlk Kez Müzik Sınıfı Açıldı

Alaşehir\'de İlk Kez Müzik Sınıfı Açıldı

Alaşehir Emine Elem Kayacık Ortaokulu'nda, hayırsever Refik Metin Gider tarafından oluşturulan 'Müzik Dersi Sınıfı' törenle açıldı.

04.03.2014 21:49

Alaşehir Emine Elem Kayacık Ortaokulu'nda, hayırsever Refik Metin Gider tarafından oluşturulan 'Müzik Dersi Sınıfı' törenle açıldı.

İlçede tek olma özelliğini taşıyan sınıfta; ses sistemi, sinevizyon ve müzik aletleri bulunuyor. Sınıf açılışına; Alaşehir Kaymakamı Kemal İnan, Belediye Başkan Yardımcısı Günsel Ateş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Kiriş ve ilçe Emniyet Müdürü Sezgin Aydın'ın yanı sıra hayır severin aile çevresi katıldı. Sınıfın açılışı, Kaymakam İnan ve hayırseverin annesi Hayriye Alkan ile kayınvalidesi Hatice Gürbüzer tarafından yapıldı. İlçede tek olma özelliğini taşıyan sınıfta; ses sistemi, sinevizyon ve müzik aletleri bulunuyor.Sınıfın açılış töreninde konuşan Okul Müdürü Mürşit Akar okullarına kazandırılan sınıf için hayırsever, ailesine ve bu yardıma aracılık eden belediye başkan yardımcısı Günsel Ateş'e teşekkürlerini iletti.Alaşehir kaymakamı Kemal İnan, okullarımız sosyal etkinliklerimizin uygulanabildiği en elverişli kurumlardır.İnsan yaşamında sanatın her zaman ayrı bir yeri vardır.Sanat tohumlarının özellikle küçük yaşlarda atılması çocuklarımız için geleceklerini yönlendirmede ayrı bir rol oynayacaktır.Çalışmalara katılan herkesi kutluyorum,dedi.

Açılış sonrası okulun Müzik Öğretmeni Volkan Özcan'ın kurmuş olduğu okul korusu, konuklara güzel bir dinleti sundu. Törenin sonunda kaymakam İnan tarafından Metin Gider'in annesi Hayriye Alkan, müzik eğitimi öğretmeni Volkan Özcan ve belediye başkan yardımcısı Gürsel Ateş'e onur plaketleri verildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaşehir'de İlk Kez Müzik Sınıfı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement