Alman Bayanlar, Estetik İçin Malatya'yı Tercih Ediyor - Son Dakika
Yerel

Alman Bayanlar, Estetik İçin Malatya'yı Tercih Ediyor

Alman Bayanlar, Estetik İçin Malatya\'yı Tercih Ediyor

Almanya'dan, Malatya'ya gelen Gabriela Stach ile Türk asıllı Ayşe Nikolhous, Özel Gözde Hastanesi'nde estetik operasyon geçirdi.

27.11.2013 11:40

Alman bayanlar, yapacakları estetik operasyonlar için Malatya'yı tercih ediyor.

Almanya'dan, Malatya'ya gelen Gabriela Stach ile Türk asıllı Ayşe Nikolhous, Özel Gözde Hastanesi'nde estetik operasyon geçirdi.

Alman Gabriela Stach'ın iki bacağına gerdirme yapılırken, Türk asıllı Ayşe Nikolhous burnuna estetik yaptırdı.

İki operasyonu da gerçekleştiren Plastik ve Estetik Cerrahi Uzmanı Dr. Hakan Aydoğan, yurt dışından birçok hastanın Türkiye'yi tercih ettiğini kaydetti.

Almanya'dan son dönemde gelen hastalarda artış olduğunu ifade eden Aydoğan, "Son yıllarda yurt dışındaki hastaların estetik operasyonla ilgili Türkiye'ye yoğun bir ilgileri var. Bunun en büyük nedeni estetik operasyonların Avrupa'dan daha iyi yapılıyor olması. Bunun yanında fiyat avantajı da Türkiye'nin talep edilmesinde önemli bir rol oynuyor" diye konuştu.

Aydoğan, Almanya hastaların birçoğunun vücut şekillendirme ve yüz estetiği için Malatya'ya geldiklerini ifade ederek, "Alman hastalara göğüs dikleştirme, küçültme veya büyütme, karın germe operasyonları yapıyoruz" dedi.

Türk asıllı Ayşe Nikolhous, bir arkadaşının tavsiyesi üzerine Malatya'ya geldiğini belirterek, burun estetiği yaptırdığını söyledi.

Alman Gabriela Stach ise, başarılı bir operasyon geçirdiğini kaydederek, "Güzel bir operasyon geçirdim. Oldukça memnun kaldım. Arkadaşlarıma da önereceğim" ifadesini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alman Bayanlar, Estetik İçin Malatya'yı Tercih Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement