Altay & Akçay Hukuk Bürosu Açıldı - Son Dakika
Yerel

Altay & Akçay Hukuk Bürosu Açıldı

Altay & Akçay Hukuk Bürosu Açıldı

Genç avukatlar Fatma Altay ve Çiğdem Nehoş Akçay'ın çalışmalarını yürüteceği Altay & Akçay Hukuk Bürosu düzenlenen törenle hizmete girdi.

15.05.2012 10:49

Genç avukatlar Fatma Altay ve Çiğdem Nehoş Akçay'ın çalışmalarını yürüteceği Altay & Akçay Hukuk Bürosu düzenlenen törenle hizmete girdi. Kılıçoğlu Residence'da yer alan hukuk bürosunun açılışına avukatlar Fatma Altay ve Çiğdem Nehoş Akçay'ın meslektaşları da katıldı.

Yapımı süren Yeni Vergi Dairesi Karşısında Kazımiye Mahallesi Piri Reis Caddesi Kılıçoğlu Residence Kat: 2'de hizmete giren Altay & Akçay Hukuk Bürosunun açılışı önceki gün gerçekleştirildi. Yoğun bir katılımla gerçekleşen büronun açılışına Altay ve Akçay'ın meslektaşlarının yanı sıra yakın çevresi de katıldılar. Geniş bir katılımla gerçekleştirilen açılış töreni sonrası Avukatlar Fatma Altay ve Çiğdem Nehoş Akçay hem konuk meslektaşları hem de diğer konukları ile yakından alakadar oldular.

Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesinde tamamladığı eğitiminin ardından avukatlık ruhsatını yeni aldığını Av. Fatma Altay, hukuk bürosunu birlikte açtıkları Çiğdem Nehoş Akçay'ın ise Çorlu'da 7 yıldır serbest avukat olarak hizmet verdiğini söyledi. Bundan böyle yeni hukuk bürolarında hizmet vereceklerini kaydeden Av. Fatma Altay açılışa katılan tüm misafirlere teşekkür ettiklerini de kaydetti.

(SŞ - )

15.05.2012 10: 29: 28

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altay & Akçay Hukuk Bürosu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement