Amasra Belediye Başkanı Timur: "Preveze Zaferi Dünyaya Gücümüzü Gösterdi" - Son Dakika
Yerel

Amasra Belediye Başkanı Timur: "Preveze Zaferi Dünyaya Gücümüzü Gösterdi"

Amasra Belediye Başkanı Timur: "Preveze Zaferi Dünyaya Gücümüzü Gösterdi"

Amasra Belediye Başkanı Emin Timur Deniz Zaferi’nin 477. yıldönümü ve Deniz Kuvvetleri Günü sebebi ile bir kutlama mesajı yayınladı.

29.09.2015 17:51

Amasra Belediye Başkanı Emin Timur Deniz Zaferi'nin 477. yıldönümü ve Deniz Kuvvetleri Günü sebebi ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Timur mesajında, "1538'de Barbaros Hayrettin Paşa komutasındaki denizcilerin, kendilerinden güçlü bir donanma karşısında Preveze'de kazandığı ve dünyanın sayılı deniz zaferlerinden biri olarak dünya denizcilik tarihine geçen Preveze deniz savaşının 477. yıldönümünü kutlamaktayız. Bu zafer, deniz donanmamızın gücünü gösterdiği gibi, denizcilerimizin de üstün gayret ve cesaretini de gözler önüne sermiştir. Deniz Kuvvetlerimiz geçmişte olduğu gibi bugün de tecrübesi ve donanımıyla,her geçen gün gücünü arttırırken, denizlerde bayrağımızı gururla dalgalandırmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle Türk donanmasının en büyük zaferlerinden biri olan Preveze Deniz Zaferi'nin 477. yıldönümü ile Deniz Kuvvetleri Günü'nü kutluyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bütün gazilerimizi ve deniz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Amasra Belediye Başkanı Timur: 'Preveze Zaferi Dünyaya Gücümüzü Gösterdi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement