Ankara Shopping Fest Ateşi Ankamall'ı Sardı - Son Dakika
Yerel

Ankara Shopping Fest Ateşi Ankamall'ı Sardı

Ankara Shopping Fest Ateşi Ankamall\'ı Sardı

Ankara Shopping Fest kapsamında Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) öğrencileri Ankamall’de hünerlerini sergiledi.

06.09.2015 12:53

Ankara Shopping Fest kapsamında Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) öğrencileri Ankamall'de hünerlerini sergiledi.

Ankara Shopping Fest kapsamındaki etkinliklerde Ankamall ziyaretçileri unutulmaz bir gün yaşadı. Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) öğrencilerinin sunduğu gösteriler izleyenleri büyüledi. Hafize Ayık tarafından gerçekleştirilen defile ise, güne damgasını vurdu. Ukrayna Kiev'den gelen Kıyanka Davul Şov Grubu da etkinliğe eklenince Ankamall'de dopdolu bir hafta sonu yaşandı. ZİÇEV'li çocukların sunduğu dans gösterileri izleyenlere çok özel anlar yaşattı. Farklı illerden gelen çocukların uzun zamandır çalışmalarını sürdürdükleri gösteriler büyük beğeni topladı. Aşçı gösterisinin ardından sunulan 'Aşuk ile Maşuk' kalabalık bir izleyici kitlesi tarafından alkışlarla karşılandı. Sonrasında yapılan salsa gösterisi ise izleyenleri büyüledi.

ZİÇEV Müdür Yardımcısı ve Spor Genel Koordinatörü olan Osman Akdemir öğrencilerin bu organizasyon sayesinde, imkan verildiği takdirde neler başarabildiğini gösterdiklerini ifade etti. Akdemir, "Ankamall'da böyle bir organizasyonla yer aldığımız için çok mutluyuz. Bir yıldır ZİÇEV öğretmenleriyle bu gösteriler için çalışan çocuklarımıza böyle bir fırsat verildiği için teşekkür ederiz" diye konuştu.

HAFİZE AYIK'TAN 2016 MODA ESİNTİSİ

Ankamall'daki aktivitelere Hafize Ayık defilesi renk kattı. Ankara Shopping Fest kapsamında gerçekleşen defile 2016 modasından esintiler sundu. Hafize Ayık tarafından hazırlanan kreasyon, Burak Özdemir'in organizasyonu ile renkli görüntüler oluşturdu. Defile sonrası Ankara Shopping Fest yetkilisi Murat Akman ve Ankamall Kıdemli Müdürü Buğra Köse'ye teşekkür plaketleri takdim edildi. Modacı Hafize Ayık yaptığı açıklamada, hazırladığı kreasyonu burada sergilemekten veAnkamall ziyaretçileri ile birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Gün boyunca ardı ardına süren etkinliklerle keyifli anlar yaşayan Ankamall ziyaretçileri, bahçede başlayan ve Saçakaltı'nda devam eden davul şova büyük ilgi gösterdi. 12 kişiden oluşan Ukraynalı Kıyanka Davul Şov Ekibi 20 yıldır dünyanın pek çok yerinde konserler veriyor. Tamamı kadın olan ekip, ziyaretçiler tarafından büyük beğeni ile karşılandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ankara Shopping Fest Ateşi Ankamall'ı Sardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement