Anlayan'ın 'Ustalık' Hazırlığı - Son Dakika
Yerel

Anlayan'ın 'Ustalık' Hazırlığı

Anlayan\'ın \'Ustalık\' Hazırlığı

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, "Bizler seçime hazırız."

11.09.2012 10:27

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, "Bizler seçime hazırız. İnşallah çalışmalarımızı ustalık dönemi ile taçlandırmak istiyoruz" dedi.

Yerel seçimlerin erkene alınması çalışmasını değerlendiren Başkan Hüseyin Anlayan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu karar bizi çok memnun etti. Doğru ve yerinde bir karar. Mutluyuz ve sevinçliyiz" ifadelerini kullandı.

Yazın yoğun bir çalışma sezonunun ardından kış gelmeden seçimlerin olmasının kendilerini ayrıca memnun ettiğini belirten Başkan Anlayan, "Biz yeni bir seçime hazırız. 2009 mahalli seçimlerinde, Fatsa'nın her mahalle, cadde ve sokaklarında tek tek gezerek, yaptığımız ve yapacağımız yatırımları vatandaşlarımızla paylaşmıştık. 2009 mahalli seçimlerinde, söz verdiğimiz, sözlerin birçoğunu yerine getirdik, geri kalanlarda bitmek üzere. Birçok yatırımlarımız tamamlandı. Devam edip bitmek üzere olan birçok projemizde son aşamaya geldi. 27 Ekim 2013'te yapılması planlanan yerel seçimlerde, tekrar vatandaşlarımızın huzuruna çıktığımızda, inşallah bir önceki dönemde talep edilen sorunların tamamının hatta daha da fazlasının yapıldığını görerek onların karşısına çıkacağız. Bize güvenen vatandaşlarımızı mahcup etmedik ve etmeyeceğiz. Daha fazlasını yaptık ve daha da fazlasını yapacağız" diye konuştu.

Bu sene özellikle alt ve üst yapıda çok önemli çalışmalar olduğunu ifade eden Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, "Yeni su ishale hattı çalışması, yeni kanalizasyon hattı çalışmaları, yeni park bahçe ve çocuk parkları çalışmaları, dere ıslahları, elektrik ve aydınlatma çalışmaları, spor kompleksi ve yüzme havuzu projemiz bitme aşamasına geldi. İnşallah en geç yılbaşından önce hizmete girmiş olacak, huzurevi projemiz başladı devam ediyor. En önemlisi, 'bir daha ki seçimlerde Fatsa'da çöp sorunu konuşulmayacak' dedik ve Evkaf Mahallemizdeki çöplük alanı rehabilite ederek, Karadeniz'in en büyük kent parkını bu alana yapıyoruz. 'Vatandaşlarımızı bir daha ki seçimlere kadar yazın tozdan, kışın çamurdan kurtaracağız' dedik. Bu yılı da asfalt yılı ilan ettik. 2010 yılında kurduğumuz asfalt şantiyemizle 2010 ve 2011 yıllarında asfalt yol çalışmalarımıza başladık ve 2012 yılında da asfaltta zirve yaptık. 150 bin m2 asfalt hedefimizi bu yıl 250 bin m2'ye çıkardık. Ekim ayı sonuna kadar bu hedefimize ulaşmayı hedefliyoruz. Doğudan batıya tüm mahallelerimizde, Fatsa'nın tamamında asfaltlama yaptık ve devam ediyoruz. Bu yıl sonunda Fatsa'mızda asfalt yapılmamış yolumuz kalmayacak. 2013 yazında da, şehir merkezimizdeki ticari alanlarda, ana arterlerde asfaltlama yapacağız. Kültür Sarayımızı Fatsalıların hizmetine sunduk. Elekçi Irmağı Sandal Sefası projemiz de çok beğenildi. Bazıları bu projelere 'hayal' diyorlardı. Ama biz hayal edilenlerin de ötesinde ilçemize yakışan projeler yapıyoruz. Yoğun çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımız bizim çalışmalarımızı görüyorlar. Bize destek verdikleri için inşallah mahcup olmayacaklar. O mutlulukla yeni bir seçime gideceğiz. Bizler bir defa daha yeni seçime hazırız. İnşallah bu hizmetlerimizi ve projelerimizi, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği ifadeyle, ustalık dönemi ile taçlandırmak istiyoruz. Fatsa'ya yakışan daha yeni projelerle vatandaşlarımızın huzuruna çıkmak istiyoruz" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anlayan'ın 'Ustalık' Hazırlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement