Anlı Ve Sur Adayları Mahalleleri Gezdi - Son Dakika
Yerel

Anlı Ve Sur Adayları Mahalleleri Gezdi

Anlı Ve Sur Adayları Mahalleleri Gezdi

BDP Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkan Adayı Fırat Anlı, Sur Belediye eş başkan adaylarıyla ilçeye bağlı mahallelerde ev ve esnaf ziyaret etti.

29.03.2014 12:57

BDP Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkan Adayı Fırat Anlı, Sur Belediye eş başkan adayları Seyit Narin ile Fatma Şık Barut, Sur ilçe örgütü ile birlikte ilçeye bağlı mahallelerde ev ve esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Adayların, Sur İlçesi'ne bağlı İskender Paşa, Fatih Paşa (Dört ayaklı minare), Hasırlı, Cemal Yılmaz, Ziya Gökalp, Lale Bey, Ali Paşa, Abdal Dede ve Savaş Mahalleleri'ni dolaştı. Adayların yaptığı geziye, Dicle Fırat Kültür Merkezi çalışanları erbane ve davul çalarak eşlik etti.

Adaylar gezi sırasında halkın yoğun ilgisiyle karşılandı ve halk oyunu BDP'ye vereceğini bir kez daha ifade etti. Adaylar, yurttaşlarla birlikte zaman zaman halaya durdu. Kimi sokaklarda yurttaşlar zılgıtlarla ve zafer işaretleriyle adayları karşıladı. Sokakta esnaf ve mahalle sakinleriyle zaman zaman sohbet eden eş başkan adayları, yeni dönemde birlikte yaşam alanlarını cennete çevireceklerini söylediler. Adaylar, mahalle gezilerinden sonra Dicle Fırat Kültür Merkezi'ni de ziyaret ederek çalışmayı sonlandırdı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Anlı Ve Sur Adayları Mahalleleri Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement