Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru

Antalya\'da Yerel Seçimlere Doğru

Antalya'nın Manavgat ilçesi Belediye Başkanı ve CHP adayı Şükrü Sözen, sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürüyor.

12.02.2014 14:04

Antalya'nın Manavgat ilçesi Belediye Başkanı ve CHP adayı Şükrü Sözen, sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürüyor.

CHP İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, parti yönetimi ve seçim komitesi üyeleri ile birlikte Makine Mühendisleri Odası Manavgat Temsilcisi Erşan Özden, Manavgat Pamuk ve Narenciye Tarım Satış Kooperatifi Y.K Başkanı Metin Yiğit, Eczacılar Odası Manavgat Temsilcisi Mehmet Karacan, Manavgat Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Nezih Özgenç, Manavgat Tarım Kredi Kooperifi Müdürü Nabi Küçükkuru, Karadeniz Kültür, Turizm ve Dayanışma Derneği KARDER Başkanı Ali Rıza Özyer, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı İzzet Günaydın ve Antalya Barosu Manavgat Temsilcisi Metin Açıkgöz'ü ziyaret eden Başkan Sözen, sivil toplum kuruluşlarının önemine değindi.

Başkan Sözen ziyaretlerde yaptığı konuşmada, "Manavgat'ta görev alan sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve yönetimleri kentin dününü, bugününü iyi takip eden, yarınını da planlayabilecek yapılar. Yerel yönetim anlayışımızda STK'lar her zaman önceliğimizde yer aldı. Yerel seçim süreci sonunda devreye girecek olan Büyükşehir Yasası ile STK'larıa büyük görevler düştüğü inancındayız. Bu süreçte onların fikirlerine, telkinlerine çok ihtiyaç duyacağız. Manavgat'ın dününe, bugününe emek veren ve yarınki süreçte de her zaman yanımızda olacak tüm STK üyelerimize teşekkür ederiz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement