Antalya Oto Tamirciler Odası Çanakkale'de - Son Dakika
Yerel

Antalya Oto Tamirciler Odası Çanakkale'de

Antalya Oto Tamirciler Odası Çanakkale\'de

Antalya Oto Tamirciler Odası yönetimi ve üyelerinden oluşan ekip, Çanakkale’yi ve şehitlikleri ziyaret ederek, Çanakkale savaşı ruhunu yerinde bir kez daha yaşadılar.

28.04.2014 12:02

Antalya Oto Tamirciler Odası yönetimi ve üyelerinden oluşan ekip, Çanakkale'yi ve şehitlikleri ziyaret ederek, Çanakkale savaşı ruhunu yerinde bir kez daha yaşadılar.

Çanakkale Savaş şehitlerini ziyaret eden Antalya Oto Tamirciler Odası, şehitlikleri dualarla gezdiler. Oda üyelerini sektörel gezilerin yanında; kültürel ve tarihsel gezilerle de önemli yerlere götürdüklerini belirten Antalya Oto Tamirciler Odası Başkanı Mehmet Bucak, "Bu geziler vasıtasıyla üyelerimize sektörel gelişmelerin yanı sıra kültürel gezilerle de önemli katkılar sağlıyoruz. Ülkemizin şanlı tarihinin bir parçası olan ve binlerce şehidimizin yattığı topraklarımızı üyelerimizle ziyaret etmenin mutluluğunu yaşadık. Şehitlerimize bir kez daha dua etme fırsatı bulduk. Vatanımızı korumak uğruna şehit verdiğimiz atalarımızı anarak, bu güzel vatanı korudukları için onlara tekrar tekrar teşekkür ettik" diye konuştu.

Üyelere şehir içi ve şehir dışı turlarla önemli katkılar sağladıklarını belirten Bucak, "Çanakkale ziyaretinden üyelerimiz de oldukça memnun kaldı. Oda olarak, üyelerimize en iyi şekilde hizmet sunmanın ve sorunlarıyla ilgilenmenin yanında bu tür organizasyonlarla da farklı değerler katıyoruz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya Oto Tamirciler Odası Çanakkale'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement