Ardeşen Gençlik, Yenimahalle Belediyesi'ni Konuk Ediyor - Son Dakika
Yerel

Ardeşen Gençlik, Yenimahalle Belediyesi'ni Konuk Ediyor

Ardeşen Gençlik, Yenimahalle Belediyesi\'ni Konuk Ediyor

Kulüp Basın Sözcüsü Zenginal: "Taraftarımızın desteğiyle 5 maçlık serinin ilkini evimizde kazanarak Ankara’ya umutlu gitmek istiyoruz"

02.04.2014 15:31

Hentbol Bayanlar Süper Ligi takımlarından Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, play-off yarı final ilk maçında yarın sahasında Yenimahalle Belediyesi'ni konuk edecek.

Kulüp basın sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, sezona ligde ilk 3, Avrupa'da ise çeyrek final hedefiyle başladıklarını belirterek, "Ligde ilk 3 hedefimize ulaştık. Avrupa'da ise çeyrek final oynayarak Türk hentboluna ayrı bir renk kattık" dedi.

Şimdi önlerinde çok önemli ve zor bir kulvar olan şampiyonluk yarışı bulunduğunu ifade eden Zenginal, şunları söyledi:

"Bu yarış içerisinde yer alarak gücümüzün sonuna kadar mücadele etmek istiyoruz. Taraftarımızın desteğiyle 5 maçlık serinin ilkini evimizde kazanarak Ankara'ya umutlu gitmek istiyoruz. Ankara'daki maçlarımız da Rize günlerine denk geleceği için ciddi bir taraftar desteği oluşturacağız. Orada da taraftarımızın ateşleyici gücü ile olumlu sonuçlar alarak adımızı finale yazdırmak istiyoruz. Bunun çok zor olacağının bilincindeyiz ancak Ardeşen olarak bugüne kadar hep imkansızlıkların altına imza atan bir ekibiz." - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ardeşen Gençlik, Yenimahalle Belediyesi'ni Konuk Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement