Arısoy, "Muhabirliğin Gümüş Kuralları" İsimli Yeni Kitabını Çıkardı - Son Dakika
Yerel

Arısoy, "Muhabirliğin Gümüş Kuralları" İsimli Yeni Kitabını Çıkardı

Arısoy, "Muhabirliğin Gümüş Kuralları" İsimli Yeni Kitabını Çıkardı

Afyonkarahisar’da yerel bir gazetede muhabirlik yapan Murat Arısoy, 4. kitabı olan “Muhabirliğin Gümüş Kuralları” isimli yeni kitabını çıkardı.

06.03.2017 15:20

Afyonkarahisar'da yerel bir gazetede muhabirlik yapan Murat Arısoy, 4. kitabı olan "Muhabirliğin Gümüş Kuralları" isimli yeni kitabını çıkardı.

Kentte 10 yılı aşkındır yerel ve ulusal medya kuruluşlarında görev yapan gazeteci-yazar Arısoy, özel bir yayınevi aracılığı ile "Muhabirliğin Gümüş Kuralları" isimli bir kitap daha çıkardı. Kitap özellikle gazetecilik mesleğine yeni başlayanlara muhabirliğin püf noktaları ve başarının sırrı konusunda önemli ipuçları verirken, mesleğini icra eden gazetecilere ise ilkeli ve dürüst bir meslek hayatı hakkında bilgiler veriyor. Kitabın ilk etapta bin adet basıldığı öğrenildi.

Öte yandan, Arısoy uzun yıllardır birlikte görev yaptığı gazeteci arkadaşlarını ziyaret edip kitabını da hediye etmeyi unutmadı. Arısoy, bu kapsamda İhlas Haber Ajansı (İHA) Afyonkarahisar İl Temsilcisi Gökten Ceylan'ı da ziyaret ederek kendisine imzalı kitabını hediye etti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Arısoy, 'Muhabirliğin Gümüş Kuralları' İsimli Yeni Kitabını Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement