Aydın'a Logolu Elma Sürprizi - Son Dakika
Yerel

Aydın'a Logolu Elma Sürprizi

Aydın\'a Logolu Elma Sürprizi

Antalya’nın Serik ilçesi’nde seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Milletvekili Adayı İbrahim Aydın’a bir pazarcı Türk Bayrağı ve AK Parti logosu bulunan elma hediye etti.

24.10.2015 13:19

Antalya'nın Serik ilçesi'nde seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Milletvekili Adayı İbrahim Aydın'a bir pazarcı Türk Bayrağı ve AK Parti logosu bulunan elma hediye etti.

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı İbrahim Aydın, seçim çalışmalarına Serik'te devam etti. Köseler, Gebiz, Töngüçlü ve Abdurrahmanlar Mahallelerini ziyaret eden AK Parti adayı Aydın, kahve toplantıları ve pazar ziyareti yaptı. Milletvekili Adayı İzzet Yılmaz, İlçe Başkanı Hasan Kozan, Büyükşehir Belediyesi Serik Koordinatörü Ramazan Etli ile birlikte Gebiz Mahale pazarını ziyaret eden Aydın'a bir üretici üzerinde Türk Bayrağı ve AK Parti logosu bulunan elma hediye etti.

Hasan Aksoy ismindeki pazarcı esnafı üzerine Türk Bayrağı ve AK Parti logosu çizili 3 elmayı Aydın'a hediye etti. Pazarcılarla sohbet eden Aydın, "Üreticimizin ve çiftçimizin yanındayız. Seçim beyannamemizde belirttik. Yemde ve gübrede KDV'yi kaldırdık. Serasını yenilemek isteyenlere faizsiz kredi desteği vereceğiz. Çiftçi gençlerimize, 30 bin liraya kadar karşılıksız destek vereceğiz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'a Logolu Elma Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement