Aydın'da Sevgililer Günü Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Aydın'da Sevgililer Günü Hazırlıkları

Aydın\'da Sevgililer Günü Hazırlıkları

14 Şubat Sevgililer Günü öncesi Aydın'da, çiçekçiler son hazırlıklarını tamamladı.

13.02.2014 09:15  Güncelleme: 09:14

14 Şubat Sevgililer Günü öncesi Aydın'da çiçekçiler son hazırlıklarını tamamladı.

Aydın Çiçekçiler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Benli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sevgililer Günü'nün sembolü kırmızı gülün sevgiyi, mutluluğu ve aşkı ifade ettiğini belirterek, yaklaşık 15 bin gül satılmasını hedeflediklerini söyledi.

14 Şubat'a birkaç gün kala çiçekçiler olarak tüm hazırlıklarını tamamlandıklarını vurgulayan Benli, şunları kaydetti:

"Tabii ki 14 Şubat'ın en güzel şekilde geçmesini diliyoruz. 14 Şubat'ta her zaman olduğu gibi güle ve kokulu çiçeklere rağbet var. Büyük AVMler bizleri her ne kadar etkilese de biz halkımıza çiçek, çiçekçiden alınır mesajını iletmek istiyoruz. Vatandaşlarımızın bizi desteklemesini bekliyoruz çünkü bizler de çiçek sattıkça mutlu oluyoruz. 14 Şubat gibi özel günler bizim için çok önemli. Geçen sene fiyatlarımız neyse bu sene de aynı olacak. Herhangi bir artış yapmadık. Aydın'da 20 çiçekçi esnafı olarak yaklaşık 15 bin gül satılmasını hedefliyoruz. Ayrıca gülün yanında şebboy, papatya, lale, kasımpatı, nergis, açelya, orkide gibi değerli çiçeklerimiz de var. Buket çeşitlerimizle de vitrinlerimizi renklendiriyoruz. Kırmızı güller sahiplerini bekliyor."

Stoklarda gül ve çiçek çeşitlerinde sıkıntılarının olmadığını dile getiren Benli, hızla gelişen sosyal medyanın ve teknolojinin kendilerini etkilemediğini sözlerine ekledi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'da Sevgililer Günü Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement