Aydınspor 1923'te Yaprak Dökümü - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923'te Yaprak Dökümü

Aydınspor 1923\'te Yaprak Dökümü

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta sezon başında yaptığı iddialı transferlerle lige başlayan Aydınspor 1923’te devre arası gelmeden yaprak dökümü yaşandı.

17.12.2013 17:49

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta sezon başında yaptığı iddialı transferlerle lige başlayan Aydınspor 1923'te devre arası gelmeden yaprak dökümü yaşandı.

Sezon başında İnegölspor'dan transfer edilen Mümin Aysever ile Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan transfer edilen Ömer Yalçın, Hakan Macit, Göztepe'den transfer edilen kaleci Kazım Sarı ile yollar ayrıldı. Bu oyuncuların içerisinden sadece Mümin Aysever'in sözleşmesi fesh edildi. Ayrıca, sezon başında büyük ümitlerle göreve getirilen teknik direktör Hüsnü Özkara, Sportif Direktör Ali Aydın ile de yollar ayrıldı.

Sezon başında 'şampiyonluk' hedefi ile yola çıkan siyah-beyazlı ekip, ilk yarının sonuna yaklaşırken küme düşme potasının sadece bir puan üzerinde bulunuyor.

Mümin ile yollarını ayırdıklarını, Sadullah, Hakan Macit, Kazım Sarı ve Ömer Yalçın'a kulüp bulmalarını söylediklerini ifade eden Aydınspor 1923'ün Başkanı Süha Bayırlı, "Oyuncuların kendileri ve menejerleri kulüp bulacak. Santrafor, oyunu çift yönde oynayabilen sağ ve sol taraf oyuncuları transfer edeceğiz. Bir de 10 numara bölgesine oyuncu alacağız. Yapımıza ve ekonomimize uygun oyuncular transfer edeceğiz"dedi.

"İSİM DEĞİL, FAYDALI OLACAK OYUNCU TRANSFER EDECEĞİZ"

Sezon başında önemli isimler transfer ettiklerini hatırlatan Bayırlı, "Biz bu konuda hata yaptığımızı gördük. Bize faydalı olacak, bu ligin oyuncusu oyuncular alacağız. İkinci yarıda daha iyi bir Aydınspor 1923 izlettireceğiz"diye konuştu.

GENEL KURUL SEÇİMLİ OLMAYACAK

Yönetim kurulu toplantısında devre arasında tüzük değişikliği yapmak için genel kurul kararı aldıklarını kaydeden Bayırlı, "Genel kurul seçimli olmayacak. Aydınspor 1923'ü A.Ş yapacağız. Daha önce TFF'ye Aydınspor A.Ş ismini almak için başvurduk. 1966 kuruluşlu Aydınspor'da A.Ş olmak için daha önce TFF'ye başvurmuş. Ayrıca, federasyonun tüzüğümüzde değiştirmemizi istediği üç madde var. Bu maddeleri değiştireceğiz" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923'te Yaprak Dökümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement