Ayvalık Belediye Başkanı Ergin, Oyunu Kullandı: "Tüm Vatandaşlarımızı, Demokratik Haklarını Kullanmak İçin Oy Kullanmaya Davet Ediyorum" - Son Dakika
Yerel

Ayvalık Belediye Başkanı Ergin, Oyunu Kullandı: "Tüm Vatandaşlarımızı, Demokratik Haklarını Kullanmak İçin Oy Kullanmaya Davet Ediyorum"

Ayvalık Belediye Başkanı Ergin, Oyunu Kullandı: "Tüm Vatandaşlarımızı, Demokratik Haklarını Kullanmak İçin Oy Kullanmaya Davet Ediyorum"

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, oyunu kullandı. Ergin, “Tüm vatandaşlarımızı, en demokratik haklarını kullanmak için saat 17:00'ye kadar oy kullanmaya davet ediyorum” dedi.

14.05.2023 14:39  Güncelleme: 14:43

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, oyunu kullandı. Ergin, "Tüm vatandaşlarımızı, en demokratik haklarını kullanmak için saat 17: 00'ye kadar oy kullanmaya davet ediyorum" dedi.

Başkan Ergin, oy kullanma saatinin başlamasıyla birlikte Sarımsaklı Mecit Ataklı Ortaokulu'nda eşi Canan Ergin ile birlikte oyunu kullandı. Ergin, oyunu kullandıktan sonra, "En güzel vatandaşlık görevimizi yaptık. Tüm vatandaşlarımızı, en demokratik haklarını kullanmak için saat 17: 00'ye kadar oy kullanmaya davet ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Ayvalık Belediye Başkanı Ergin, Oyunu Kullandı: 'Tüm Vatandaşlarımızı, Demokratik Haklarını Kullanmak İçin Oy Kullanmaya Davet Ediyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement