Bağcılar Belediyesi'nden "Gezgin Kitap Projesi" - Son Dakika
Yerel

Bağcılar Belediyesi'nden "Gezgin Kitap Projesi"

Bağcılar Belediyesi\'nden "Gezgin Kitap Projesi"

Bağcılar İlçe Kaymakamlığı, Bağcılar Belediyesi ve Bağcılar Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa hazırladığı "Gezgin Kitap Projesi" kapsamında, Zonguldak Erdemir Anadolu Lisesi'nde program gerçekleştirildi.

01.10.2013 12:27

Bağcılar İlçe Kaymakamlığı, Bağcılar Belediyesi ve Bağcılar Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa hazırladığı "Gezgin Kitap Projesi" kapsamında, Zonguldak Erdemir Anadolu Lisesi'nde program gerçekleştirildi.

Programa, Zonguldak Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Subaşı, Bağcılar Milli Eğitim Şube Müdürü Aziz Erdoğan, AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, milli eğitim şube müdürleri, öğretmenler, öğrenciler katıldı.

Programda konuşma yapan Zonguldak Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, "Sizlerin bir kitap kurdu olduğunuzu biliyoruz. Bu kitaplar inşallah sizlerin ufkunuzu açar. Erdemir Anadolu Lisesi bizim Zonguldak'ın gözde okullarından biri. Biz bunu her zaman diyoruz. Bu gözde okul olma nedeniyle bu kitap kampanyamızı biz burada başlattık. Biz sizlere güveniyoruz. İnşallah gelecek Türkiye, 2023-2071 Türkiye'si sizlerin ellerinizde şekillenecek. Her şey sizin için diyoruz. Özellikle Bağcılar Belediyesi'ne, Bağcılar Kaymakamlığına, Bağcılar Milli Eğitim Müdürlüğüne ve bu projeyi hayata geçiren herkese teşekkür ediyoruz. Bu kampanya gerçekten önemlidir. Biz okumayı, okuduğunu anlamayı, anladığını da anlatabilmeyi kavratabilir ve bunu hayata geçirirsek o zaman müreffeh toplumlar seviyesine çıkmış oluruz diyoruz. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Ardından konuşma yapan Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Subaşı ise "Gezgin Kitap Projesi kapsamında biz İstanbul Valimiz Diyarbakır Valisi olduğu zamanlar Bağcılardan o bölgeye gitti. Bingöl, Diyarbakır'da hizmet yaptığı zamanlar biz oralardan Hüseyin Avni Mutlu Valimizin talebi doğrultusunda bu kitaplara gezgin kitap adını vererek bir proje başlattık. Hedefimiz 1 milyon kitabı ulaştırmak. Bu kitaplar tamamen Milli Eğitim Bakanlığımızın, Kültür Bakanlığımızın ilk ve orta dereceli öğrencilerimize tavsiye ettiği kültür kitaplarımızdır. Hepinize faydalı olmasını temenni ediyorum. Bize bu imkanı sağlayan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Zonguldak Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Subaşı, Bağcılar Milli Eğitim Şube Müdürü Aziz Erdoğan, AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, milli eğitim şube müdürleri tarafından öğrencilere kitap dağıtımı yapıldı. Ayrıca Devrek dahil olmak üzere Zonguldak'a 20 bin kitap bırakıldığı belirtildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bağcılar Belediyesi'nden 'Gezgin Kitap Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement