Bakan Volkan Bozkur'dan Abdurrahman Yıldız'a Tebrik - Son Dakika
Yerel

Bakan Volkan Bozkur'dan Abdurrahman Yıldız'a Tebrik

Bakan Volkan Bozkur\'dan Abdurrahman Yıldız\'a Tebrik

Kütahyalı sanatçı Abdurrahman Yıldız, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır’ın da katıldığı Bursa Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki ’AB’ye üyelik süreci ve Türkiye’nin yeni AB stratejisi’ konulu toplantıya davet edildiğini ve burada bir konuşma yaptığını ifade etti.

23.04.2015 14:24

Kütahyalı sanatçı Abdurrahman Yıldız, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır'ın da katıldığı Bursa Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki 'AB'ye üyelik süreci ve Türkiye'nin yeni AB stratejisi' konulu toplantıya davet edildiğini ve burada bir konuşma yaptığını ifade etti.

Aynı zamanda 'Ülkemiz Değerlerini Tanıtma ve Kültür Sanatımızı Geliştirme Derneği' Başkanı da olan Abdurrahman Yıldız, derneğin faaliyetlerini anlattı.

Kürsüde yaklaşık 5 dakikalık bir konuşma yapan Yıldız, derneğinin ve kendisinin Avrupa Birliği çerçevesinde gerçekleştirdiği proje çalışmaları dile getirdi.

Yıldız, konuşmasının sonunda Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır ve diğer davetliler tarafından tebrik edildi.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakan Volkan Bozkur'dan Abdurrahman Yıldız'a Tebrik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement