Bakır: "Halka Hizmet Dışında Siyaset Yapmak Zulümdür" - Son Dakika
Yerel

Bakır: "Halka Hizmet Dışında Siyaset Yapmak Zulümdür"

Bakır: "Halka Hizmet Dışında Siyaset Yapmak Zulümdür"

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Adıyaman Belediye Başkanlığı adayı Zeynal Bakır, seçim bürosunda partililere yaptığı konuşmada, siyasetin halka hizmet aracı olduğunu bunun dışında bir amacın olmaması gerektiğini söyledi.

17.02.2014 16:25

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Adıyaman Belediye Başkanlığı adayı Zeynal Bakır, seçim bürosunda partililere yaptığı konuşmada, siyasetin halka hizmet aracı olduğunu bunun dışında bir amacın olmaması gerektiğini söyledi.

CHP'nin Adıyaman Belediye Başkanlığı adayı Zeynal Bakır, Adıyaman için birlik ve beraberlik olma günü olduğunu belirterek, hizmet için birliktelik çağrısı yaptı.

Sloganlar atan partililere konuşan Bakır, "Adıyamanlı olmaktan onur duyuyorum. Bir Adıyamanlı olmaktan şeref duyuyorum. Adıyaman'ımızın her rengine her tonuna kurban olmayan siyasetçiye yazıklar olsun Siyasetin tek hedefi vardır halkına hizmet etmektir. Halkının sorununu çözmektir. Halkının derdine derman olmaktır. Bunun dışında siyaset yapmak bu halka zulümdür. Adıyamanlı artık partilere değil, hizmet edecek adaya oy verecek.

Bu halka hizmet etmeyenin işi gücü rast gelsin. Adıyaman'a Belediye Başkanı seçiyoruz; siyasi partimizi bir yana bırakacağız. Yerelde söz sahibi olabilecek ahlakına, hizmetine, bilgisine, becerisine, bu halktan biri olduğuna inandığımız birine oy kullanacağız. Bu halk için geçmişinde de, geleceğinde de gecesine gündüzüne katacak bir kişi seçeceğiz. Önemli olan Adıyaman'dır, ötesi teferruattır. 30 Martta halkın iktidarı için yola çıktık. Halkımızın da desteğiyle halkın belediyesi yapacağız. Bu gece aramızda her mahalleden insanımızla birlikte olmaktan onur duydum şeref duydum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakır: 'Halka Hizmet Dışında Siyaset Yapmak Zulümdür' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement