Bakır: "Hiç Kimse Bizim İçin Öteki Olmayacak" - Son Dakika
Yerel

Bakır: "Hiç Kimse Bizim İçin Öteki Olmayacak"

Bakır: "Hiç Kimse Bizim İçin Öteki Olmayacak"

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Adıyaman Belediye Başkanlığı adayı Zeynal Bakır, Seçim İletişim Merkezi’nde partililere seslendi.

19.02.2014 18:05

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Adıyaman Belediye Başkanlığı adayı Zeynal Bakır, Seçim İletişim Merkezi'nde partililere seslendi.

Bakır; yüksek seçim kurulunun belirlediği takvime göre il ve belediye meclis üyeleri listesinin verilmesinin son günü olduğunu ve bugünde listeleri seçim kuruluna verdiklerini söyledi.

Zeynal Bakır; bugüne kadar aday olduğu için hep kendisinin ön planda olduğunu belirterek, "Bugüne kadar hep Zeynal Bakır'dı bundan sonra ise Zeynal Bakır, parti teşkilatı ve ekibimizle birlikte yola çıktık. Allah'ın izni ve arkadaşlarımızın katkısıyla sizlerin de desteğiyle 30 Martta Adıyaman Belediyesini kazanacağız. Bizim hazırladığımız listemizin en önemli özelliği tam da Cumhuriyet Halk Partisine yakışır bir liste olması nedir bu Adıyaman'da kendini tanımlayabilecek farklı görebilecek her renk her bölgeden insanımız var hepsinin başımız üstünde yeri var. Şu sözü verdik Adıyaman'a hiç kimse bizim için öteki değil hepsi bizim kardeşimiz bütün Adıyaman'ın Belediye Başkanı olmaya geliyoruz. Allah'ın izniyle. Bu hazırladığımız listeye alamadığımız arkadaşlarımız var hepsi bizim için değerli onlar listede yoklar ama inanıyorum ki yürekleri bizimle hep onlarla kol kolayız. Allah'ın izniyle halkımız bize teveccüh gösterir 30 Martta bize görev verirlerse dar gelirli vatandaşlarımız rahat bir nefes alacak. Belediye hizmetlerinden faydalanacak dar gelirli vatandaşlarımız bizi destekledikleri için pişman olmayacaklar. Su parasını bile ödeyemeyecek hale gelen bu insanlarımıza çok güzel müjdelerimiz olacak" dedi.

Adıyaman'da oturan Vartanalı Coşkun Ailesi Cumhuriyet Halk Partisi Seçim iletişim Merkezi'ne gelerek partiye katıldı. Ayrıca Hacı Bektaşi Veli Kültür Vakfı Adıyaman Şube Başkanı Nusret Tunç ve Yönetim Kurulu üyeleri ve Atatürkçü Düşünce Derneği Adıyaman Şube Başkanı Aslan Palalı ve Yönetim Kurulu Üyeleri destek vermek için geldi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakır: 'Hiç Kimse Bizim İçin Öteki Olmayacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement