CHP Adıyaman Adayı Bakır: Yüzünüzü Kara Çıkarmayacağım - Son Dakika
Yerel

CHP Adıyaman Adayı Bakır: Yüzünüzü Kara Çıkarmayacağım

CHP Adıyaman Adayı Bakır: Yüzünüzü Kara Çıkarmayacağım

CHP Adıyaman Belediye Başkan adayı Zeynal Bakır, "Bundan emin olabilirsiniz sizin yüzünüzü kara çıkarmayacağım." dedi.

10.03.2014 17:24  Güncelleme: 17:32

Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Belediye Başkan Adayı Zeynal Bakır, Seçim İletişim Merkezi'nde partililere hitap etti.

Adıyaman için yüreği çarpan tertemiz duygularla buraya coşkuyla gelen insanlarımıza minnet duymamanın mümkün olmadığını belirten Başkan Adayı Bakır, "Sizden ricam kapı kapı gezin bu seçimlerin önemini anlatın ve bir defalık onlardan oy isteyin. Bizim insanımız hatırşinastır kapısına geleni kırmaz. Bir defalık diyorum çünkü bizim yönetimimizi gören sevgili hemşerilerim bir daha bizden vazgeçmeyecektir bundan emin olabilirsiniz sizin yüzünüzü kara çıkarmayacağım. Birlik ve berberliğinizi muhafaza edin aranıza fitne fesat sokmak isteyeceklerdir. Aman ha aman sizden rica ediyorum hiçbir oyuna gelmeyin ve birbirinizi kırmayın" dedi.

Adıyaman'ın talihini değiştirmek için bu göreve talip olduğunu ve hiç kimseyi iş vaadiyle seçim iletişim merkezine çağırmadıklarını söyleyen Bakır; "Bizim yanımıza gelen dostlarımız yüreğini ortaya koymaya geliyor. Özellikle genç kardeşlerimize seslenmek istiyorum Adıyaman'da genç olmak demek umutları çalınan umutları yok edilen insan demek biz bunu kabul etmiyoruz. Gençliğine sahip çıkmayan geleceğini tesis edemez.

Biz Adıyaman'ın geleceğini bu gençliğimize bırakacağız onun için iyi yetiştirmemiz ve iyi imkanlar vermemiz lazım yarın belediye başkanlığını yada siyaseti bıraktığımızda yine bu kardeşlerimiz bu görevlere gelecek. Gidip Ankara'dan getirmeyeceğiz. Öyle Ankara'da lüks semtlerde oturup lüks arabalara binip daha sonrada Adıyaman'a Belediye Başkanı olmaya gelmekle olmaz bize Adıyaman'ın tozunu toprağını yutan insan lazım" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Adıyaman Adayı Bakır: Yüzünüzü Kara Çıkarmayacağım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement