Başarılı Öğrencilere Kitap ve Kıyafet Hediye Edildi - Son Dakika
Yerel

Başarılı Öğrencilere Kitap ve Kıyafet Hediye Edildi

Başarılı Öğrencilere Kitap ve Kıyafet Hediye Edildi

2015-2016 eğitim öğretim yılının ilk yarısı tamamlandı.

22.01.2016 18:41

2015-2016 eğitim öğretim yılının ilk yarısı tamamlandı. Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından Kuluşağı İlkokulu'nda bulunan başarılı öğrencilere karne hediyesi olarak kırtasiye ve giyim yardımı yapıldı.

Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kuluşağı İlkokulu'na bin adet hikaye kitabı hediye etti. 47 öğrencisi bulunan Kuluşağı İlkokulu'nda bulunan ve başarılı olan öğrencilere karne hediyesi olarak ise Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından mont, ayakkabı, bere ve atkı hediye edildi. Kuluşağı İlkokulu'nda düzenlenen programa, Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Abdulvahap Şerefhanlı, Muzaffer Karakuş, bazı meclis üyeleri, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "Kuluşağı'nda sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Birinci yarıda göstermiş olduğunuz tüm performanslarınız için öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyorum. Bu konuda destek veren Milli Eğitimimizi ve Kaymakamımızı Takdirle Karşılıyorum. Özellikli Zabıta Müdürlüğümüz ve zabıtada görevli arkadaşlarımızın kendi inisiyatifleri içerisinde Kuluşağı İlkokulu'nda bulunan öğrencilerimize kitap hediye etmesi çok anlamlı" dedi. Başkan Gürkan, çocukların mont, ayakkabı, defter gibi ihtiyaçlarını karşılayan ve bizzat çocuklara getirip teslim eden Zabıta Müdürlüğü personelini tebrik etti. Gürkan, "Özellikle belediye ile yerel yönetimler ile öğrencilerimiz ve eğitim öğretimle iştigal eden yöneticilerimiz arasındaki bu birliktelik, bu trafik akışının olması hem eğitim öğretimimizin standardının yükselmesi açısından hem de öğrencilerimizin milletimize ve devletimize önemli bir anekdottur diye düşünüyorum. Bu konuda gayret gösteren Milli Eğitim yetkililerimizi, belediyedeki çalışanlarımızı ve Kaymakamımızı da kutluyorum. Okul müdürümüzü ve öğretmenlerimizi de tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz ise zabıta çalışanlarına teşekkür etti. Yapılan konuşmaların ardından Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve programa katılanlar, öğrencilere hem karnelerini hem de başarılarından dolayı hediyelerini verdi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başarılı Öğrencilere Kitap ve Kıyafet Hediye Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement