Başkan Doğan Gündoğdu Mahallesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan Gündoğdu Mahallesi'ni Ziyaret Etti

Başkan Doğan Gündoğdu Mahallesi\'ni Ziyaret Etti

İzmit Belediye Başkanı Dr Nevzat Doğan, İZMEK Gündoğdu kursiyerleri ve Gündoğdu Cami Kuran Kursu kursiyerlerinin ortaklaşa düzenlediği kaynaşma çayına konuk oldu.

12.01.2014 10:03

İzmit Belediye Başkanı Dr Nevzat Doğan, İZMEK Gündoğdu kursiyerleri ve Gündoğdu Cami Kuran Kursu kursiyerlerinin ortaklaşa düzenlediği kaynaşma çayına konuk oldu.

Gündoğdu Mahalle Muhtarı Çetin Ersoy ve Gündoğdu Merkez Camii Kız Kuran Kursu Zeynep Arslan ve Şebnem Dalgıç'in kedisine eşlik ettiği etkinlikte İzmit Belediyesi'nin kadın odaklı projelerinden söz eden Başkan Doğan, " İzmit Belediyesi olarak en büyük yatırımı kadınlarımıza yaptık. Kısa bir süre içinde hizmete açacağımız Kadın Sosyal Yaşam Merkezi belediyemizin en büyük yatırımıdır" dedi.

İzmit Belediyesi tarafından Gündoğdu Mahallesi'ne yapılan mahalleye çok yakıştığını ve birçok soruna çözüm olduğunu ifade eden Başkan Doğan, "İzmit'in, milletin parasının tek kuruşunu ziyan etmedim. Milletin parasıyla millete hizmet ediyoruz. Mahalle konağımızı, parklarımızı yapıyoruz. Halkımız için, halkımız adına çalışmaya devam edeceğiz. Önümüzde hiçbir güç duramaz" diye konuştu.

Düzenledikleri etkinliğe katılan Başkan Doğan'a teşekkür eden kadınlar, "Mahallemizde yapılan çalışmalarda başkanımızın bizleri önemsediğini, biz kadınlar içinde projeleri olduğunu gördük. Önemsendiğimizi hissettik. Başkan Doğan ve ekibine teşekkür ederiz" dediler. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan Gündoğdu Mahallesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement