Başkan Doğan Önce İnceledi, Sonra Sohbet Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan Önce İnceledi, Sonra Sohbet Etti

Başkan Doğan Önce İnceledi, Sonra Sohbet Etti

İzmit Belediye Başkanı Dr.

02.10.2013 10:31

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Körfez Mahallesinde yapımı devam eden duvar çalışmasını yerinde inceledi. İnceleme sonrası vatandaşlarla sohbet eden Başkan Doğan, mahallelilerden yakın ilgi gördü.

Körfez Mahallesinde yapımı devam eden duvar çalışmasının son durumu hakkında yetkililerden bilgi alan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, çalışmaların en kısa sürede sona ereceğini dile getirdi. Yüce Rıfat Sokak'ta bulunan Ufuk Apartmanı ve Tan Apartmanının önünde bulunan ve bir süre önce yıkılan duvarın yerine İzmit Belediyesi 42 metre uzunluğunda 1,5 metre yüksekliğinde beton duvar çalışması yaptığı bilgisini veren Doğan, daha sonra mahalle sakinleri ile sohbet etti.

Çalışmaları için Başkan Doğan'a teşekkür eden Körfez Mahallesi sakinleri, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'dan çok memnun olduklarını dile getirdiler. Mahalle sakinlerinden Kenan Diler, Başkan Doğan'a kahve ikram etti. Diler " Başkanımızın mahallemizde büyük emeği var. Bizlerde ona kahve ikram ettik. Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır" dedi.

Başkan Doğan Körfez Mahallesi incelemesinin sonunda Kenan Diler'in 77 yaşındaki annesi Bediha Diler'den hayır duası almayı da ihmal etmedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan Önce İnceledi, Sonra Sohbet Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement