Başkan İça'dan Başkan Torun'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan İça'dan Başkan Torun'a Ziyaret

Başkan İça\'dan Başkan Torun\'a Ziyaret

Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun'u makamında ziyaret etti.ziyareti bizleri son derece memnun etti.

14.04.2012 12:25

Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun'u makamında ziyaret etti.

Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça'nın ziyaretlerinden dolayı mutlu olduğunu söyleyen Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, "Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, Sosyal ve Kültür İşler Müdürü Nihat Helvacı ve Kes-taş Genel Müdürü, Proje koordinatörü ve Belediye Başkanı Danışmanı Mehmet Zenci'nin

ziyareti bizleri son derece memnun etti. Kütahya Belediyesi ile her zaman bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça bizlere devamlı destek vermektedir Ziyaretlerden dolayı Mustafa İça'ya teşekkür ederim" dedi.

Ziyaret sonrası Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça ise, "Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun'un bizlere göstermiş olduğu sıcak ilgiden dolayı teşekkür ederim. Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun ile yaptığımız görüşmelerden birini yaptık. Pazarlar Belediyesini her zaman desteklemeye devam edeceğiz. Başkan Torun'un bizlere göstermiş olduğu ilgiden ve alakadan dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.

(MB-EFE-

14.04.2012 12: 05: 53

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan İça'dan Başkan Torun'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement